Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza formacja dronów na x3

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Zastanawia mnie jaka jest najbardziej opłacalna formacja dronów na mape x3 :) i gdzie lepiej zarobie więcej urki na x3 czy x4 ? a może x2 ? :D

No i jaki statek ? Golec,Leonek,Vega ?

Opublikowano

Siemka

Zastanawia mnie jaka jest najbardziej opłacalna formacja dronów na mape x3 :) i gdzie lepiej zarobie więcej urki na x3 czy x4 ? a może x2 ? :D

Jak latasz lenovem to jak najbardziej szewron ( 75.000 uri ) Na każdej mapie po troszku niech lata lub sprawdź na każdej mapie po godzinie jakie masz zarobki i wtedy zastanów się na jaką mapę puszczać mam nadzieje że ci to pomogło .

Opublikowano

Najwięcej uri zarobisz na mapach x-3/x-4 lecz to zależy od tego na jakim grasz serwerze (zaludnienia).

Formacja szewron bądź nietoperz.

Opublikowano

A statek ?Golec czy leonek ? I zawsze na tamtych mapach mam taki problem, że bardzo szybko zchodzi mi osłona :D da rade jakoś temu zapobiedz ?

Jeżeli masz +20 LF-4 to bierz golca z rombem a jeśli poniżej tego to leonka z szewronem.

Co do schodzącej osłony to albo za mało osłon w drony wkładasz albo twoim wybawieniem jest romb.

Opublikowano

Sprawdzone doświadczalnie najwięcej uri leci na:

1. Mapa: x-4

2. Statek: Goliath

3. Konfigi: 1. full napęd | 4 osłony w dronach | reszta lasery 2. full napęd | full osłon w dronach | reszte lasery

4. Formacja: romb

5. Dres do golca: na hita +5%

silvertcsax.gif

Opublikowano

mapka x-3 i x4

statkiem latam leonov

co do konfig to mam na jednej full speed a w dronach 4 osłonki reszta lf3 a w drugiej konfie full speed i 5 osłon i reszta lf3

formacja szewron

zawsze mam seprom w rakietach(około 40tyś strzałów i mi się przez noc całego nie wydało) bardzo dużo bije wtedy leonek szewron seprom , z rakiety 2026 około 8-9k a z najlepszej co się kiedyś dostał ileś tam tysięcy około 30k-40k :) ale ich już mam tylko z 20 , walimy bez eco i 2026 , x1 i wyniki bardzo dobre ;)

Opublikowano

mapka x-3 i x4

statkiem latam leonov

co do konfig to mam na jednej full speed a w dronach 4 osłonki reszta lf3 a w drugiej konfie full speed i 5 osłon i reszta lf3

formacja szewron

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...