Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za pomocą programu Partition Table Doctor mogę naprawić badsectory

JestePecete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program ten służy do:

-Naprawy MBR (Master Boot Record), jest to informacja na dysku, dla biosu, gdzie znajduje się system który ma uruchomić.

-Naprawę uszkodzonej partycji, np. gdy podczas zmieny jej rozmiaru zresetuje nam się komp to tej partycji system może nie widzieć, więc ten program wyszuka na dysku resztki tej partycji i ją odtworzy.

Opublikowano

Program ten służy do:

-Naprawy MBR (Master Boot Record), jest to informacja na dysku, dla biosu, gdzie znajduje się system który ma uruchomić.

-Naprawę uszkodzonej partycji, np. gdy podczas zmieny jej rozmiaru zresetuje nam się komp to tej partycji system może nie widzieć, więc ten program wyszuka na dysku resztki tej partycji i ją odtworzy.

zadałem konkretne pytanie a ty odp nie w temacie i jeszcze do tego nie wymieniłeś wszystkich funkcji programu

Opublikowano

zadałem konkretne pytanie a ty odp nie w temacie i jeszcze do tego nie wymieniłeś wszystkich funkcji programu

A ja ci konkretnie opisałem funkcje programu. Wystarczyło użycz trochę szarych komórek i zaóważyć że nie napisałem że nie naprawia bad sectory, czyli tego nie robi ... Poza tym naprawić bad sectory można bez instalowania dodatkowych programów: Mój komputer > Prawy na daną partycję > Właściwości > Narzędzia > Sprawdzanie błędów i skanujesz :)

Poza tym temat dotyczy tego programu, więc odpowiedziałem na temat ._.

Opublikowano

A ja ci konkretnie opisałem funkcje programu. Wystarczyło użycz trochę szarych komórek i zaóważyć że nie napisałem że nie naprawia bad sectory, czyli tego nie robi ... Poza tym naprawić bad sectory można bez instalowania dodatkowych programów: Mój komputer > Prawy na daną partycję > Właściwości > Narzędzia > Sprawdzanie błędów i skanujesz :)

Poza tym temat dotyczy tego programu, więc odpowiedziałem na temat ._.

chodzi mi o naprawę a Partition Table Doctor skanuje dysk w poszukiwaniu badów ale nie wiem czy tez je naprawia wiec zadałem konkretne pytanie ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...