Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RunnersMT2[Hamachi]

ExClusiVe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ex, napisz na gg 12218232

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale serv to jeden wielki LAG ! Nie da się wziąć normalnego pvp, ani zrobić eq. Poza tym bony ataku są zbyt wysokie i pvp jest po prostu na jednego skilla. Kto szybszy ten lepszy. Zawiodłem się na serverze. A szkoda

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Up@ nie ma co się zawodzić wbij na jeden lub dwa może 3 serwy dalej i masz ten mas natępny ten sam kolejny też. Wiara zaczęła robić serwery na plikach Derin-a bo ktoś na takie serwy wbijał i już mieli dość serwerów na plikach Rykox-a Tyle z mojej strony.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Niestety ale serv to jeden wielki LAG ! Nie da się wziąć normalnego pvp, ani zrobić eq. Poza tym bony ataku są zbyt wysokie i pvp jest po prostu na jednego skilla. Kto szybszy ten lepszy. Zawiodłem się na serverze. A szkoda

Dziwne bo HA daje duzo ramu na serwer a sam mam lagi, Musimy z tym cos zrobic ;/

E9mwj60.png

Opublikowano

Chetnie bym zagrał ale :

-Strona chodzi jak by chciała a nie mogła

-Serwer podobno ON -wyskakuje blad

-HA Navid olewa mnie na sieci

NIE POLECAM

mpc.png
Opublikowano

Nie polecam w tej chwili dowiedziełm się ze serw będzie off w najbliższym czasie juz eq z navi lata po serwie żegnam

Myślałem że będzie wszystko ok jak luknąłem że koleś ciśnie mi 21kk z skila to wywaliłem z tego serwa na prawdę jak ktoś chce pograć 5 min i dedac na hita to zapraszam

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...