Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zrobić automatyczne spamer poke'ów

ziomal24213adsa

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gorzał nie rób instrukcji w SS bo ja po miesiącu juz nie widze tych SS bo wygasły a chce się dowiedzieć jak to się robi... :/

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ustawiacie w górnym panelu przycisk z Poke, zaznaczacie jakiegoś typa na kanale i potem klikacie cały czas guzik Poke i enter tak szybko jak się da. Polecam do tego taskera na full speedzie.

Nowicjusz
Opublikowano

taskera se ustaw, najlepsze rozwiazanie...

Jara mnie każdy hejt cipy wylewają smutki. I kiedy na was patrze wiem, że los bywa okrutny

Opublikowano

Na samym taskerze się to nie sprawdzi bo musiałby cały czas klikać prawym na typa a jeśli na serwerze jest dużo osób to on nie stoi w miejscu tylko skacze po tym okienku w górę i w dół jak pojebany.

• 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Z góry przepraszam za odświeżenie starego tematu.

1. U góry jak masz wyciszenie mikrofonu itp. klikasz PPM i klikasz na Customize toolbar.

2. W okienku, który ci wyskoczy wpisujesz w "search" poke i klikasz niżej kilka razy LPM.

3. okienko mozna zamknąć.

4. U góry pokaże ci się nowa ikonka

5. Klikasz  LPM i od razu Enter. Żeby spam poke szybko działał, klikaj jak najszybciej na przemian.

Co do automatu to ciężko mi jest stwierdzić jaki programik mógłby obsłużyć te 2 czynności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...