Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Apis - 3x szansa

Wacek_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat ten powstał, ponieważ dzisiaj rozpoczeła się akcja : 3x szansa na gotowego apisa w skrzyniach pirackich.

W postach możecie dzielić się informacjami, komu się poszczęściło, gdzie, i na ile kluczy. Wzór

Ilość kluczy :

Części do apisa/cały apis :

LF4 :

Designy :

Ciekawsze śmieci (baza itp. ) :

7yo9.png

Opublikowano

Ilość kluczy :

Części do apisa/cały apis :

Jak toś naisze 5 , w Tym to skad mamy wiedziec , czy czesci czy apisow ?

98725.png

Opublikowano

Ilość kluczy : 10

Części do apisa/cały apis : 7

LF4 : 1

Designy : 0

Ciekawsze śmieci (baza itp. ) :1 Część do bazy

Moim zdaniem dobrze jak na 10 kluczy tylko szkoda że już mam całego apisa i 25 cześć do kolejnego .

Opublikowano

Ilość kluczy : 20

Części do apisa/cały apis : 3/0

LF4 : 0

Ciekawsze śmieci (baza itp. ) :1 moduł laserowy średni

@up

10 kluczy i lf4 masz szczęscie :D

4758463064.png

Opublikowano

Ilość kluczy : 192

Części do apisa/cały apis : 19

Ciekawsze śmieci (baza itp. ) : 3 x niewidki rsb, itp. Pech 192 klucze i 0 lf4;O

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Ilość kluczy : 20

Części do apisa/cały apis : 3/0

Ciekawsze śmieci (baza itp. ) :1 moduł laserowy średni

@up

10 kluczy i lf4 masz szczęscie :D

Ja na ostatnim evencie na lf-4 trafiłem z 250 kluczy 9 lf-4 14 lf-3 desing do vegi lighter 7 modułów do bazy nie wiem jakich bo ich już nie mam :P i 20 części do apis .

Opublikowano

Ilość kluczy : 143 <_<

Części do apisa/cały apis : 32 <3 <3

LF4 : 2 <3

Designy : venom <3

Ciekawsze śmieci (baza itp. ) : chyba z 10 i 7 lf-3 :angry:

Opublikowano

Jak toś naisze 5 , w Tym to skad mamy wiedziec , czy czesci czy apisow ?

Na logikę. Trafił ktoś 5 apisów przy 46 kluczach?

7yo9.png

Opublikowano

Pytanie do was , mam 20k urki , apis kosztuje 99k urki , i czy zdaze przez 12h wybocic 80k urki ? no nie bardzo czyli przed 22-23 kupowac klucze i otwierać czy kontynuować ulepszanie dronów ? bo z czego widzę dobrze się nie którym trafia

Opublikowano

boc do tej 23 jak ci starczy to kupuj jak nie to klucze. Zalezy też czy grasz na serwie gdzie mało gotów lata

Gram na PL1

aktualnie uri 23 tysięcy ...

dziwnie sporo bo 1 godzina i 8 minut i 4,6k uri

Opublikowano

a jak nie zdążę nazbierać do 24 ?? przecież ta szansa na potrójne apisy+ jak widać lepsze wyniki ze skrzyń są raz na miesiąc a te 100-120k urki to jest 1,5 dnia więc wiesz

Opublikowano

Szansa na apis tra od 00:00 - 24:00 czyli całe 24h jutro już jej nie będzie śpieszcie się ludzie . Jak chcecie kupić apisa dzisiaj 25% taniej .

Opublikowano

Szansa na apis tra od 00:00 - 24:00 czyli całe 24h jutro już jej nie będzie śpieszcie się ludzie . Jak chcecie kupić apisa dzisiaj 25% taniej .

I po co spamujesz tym co w temacie jest 5 razy napisane ?!

a lepiej będzie jak dziś na tej akcji kupie około 40 kluczy czy jutro dozbierać i jutro rano apisa kupić ?

Opublikowano

I po co spamujesz tym co w temacie jest 5 razy napisane ?!

a lepiej będzie jak dziś na tej akcji kupie około 40 kluczy czy jutro dozbierać i jutro rano apisa kupić ?

Zrób co uważasz za słuszne i mnie nie obrażaj .

Opublikowano

Boże , przestaniesz spamować postami ? Dozbieraj 40 kluczy i kup apisa , czy ty umiesz czytać wcześniejsze posty?? człowieku napisałem co wybrać a nie że ty 2 opcje bierzesz , przestań spamowaćć !!!!!

Opublikowano

Boże , przestaniesz spamować postami ? Dozbieraj 40 kluczy i kup apisa , czy ty umiesz czytać wcześniejsze posty?? człowieku napisałem co wybrać a nie że ty 2 opcje bierzesz , przestań spamowaćć !!!!!

Nie wściekaj się tak, jeden z naszych moderatorów jest aż zbyt gorliwy czasem, także on dostanie % na pewno ;)

//Coming nie o Ciebie mi chodziło ale za % dzięki ;)

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...