Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

o wagę

PanOwoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest tak, z takim pytaniem najlepiej udałbym się do lekarza rodzinnego. Też tak miałem, w Twoim wieku mierzyłem ok .187cm i ważyłem 72kg. Mimo wszystko, po jakimś czasie zacząłem przybierać na masie. Na twoim miejscu poczekałbym, nie musisz specjalnie się szprycować jakimiś pierdołami żeby na siłe przytyć, z czasem sam nabierzesz na masie.

Ja radziłbym mu chodzić na wizyty do dietetyka sportowców jeżeli chce wyrobić ładną rzeźbę,dobrze ważyć i dobrze się odżywiać.

@up

Wtedy to juz będę gruby a nie na biorę masy

Tylko dziwne,że nie wygląd am jak jakieś chuchro tylko tej masy cos mam ale malo wazę.

nie w masie mięśniowej nie możesz przyswajać słodyczyetc. wtedy przybierasz na tłuszczu z czego na przykładzie puszek mogę Ci pokazać ,że 1 Puszka to 1kg masy mięśniowej a 10puszek to 1kg masy tłuszczowej a obiętość też jest ważna więc Co Ci da to ,że się nawpychasz słodyczy jak będzie z Cb. tzn. grubasek a wiem ,że tego nie chcesz/.

najlepiej potrawy domowej roboty typu dobry obiad mamuni,ważywa itd. i będzie z Cb. mężczyzna

Ale przy tym siłownia i oczywiście nie na hura tylko stopniowo jeżeli nie małeś z nią nigdy kontaktu.

20kg powinien każdy dać rade wykonać 4 serie po 20 powtórzeń . Jeżeli chcesz mogę rozpisać Ci parę ćwiczeń.

Z masą mieśniową daj sobie spokój bo za wczesnie , przybierz najpierw trochę nawadze

na masę mięśniową nigdy nie jest za wcześnie.

Wtedy chłopak dojdzie do tego momentu ,że wreszcie będzie miał motyw odejścia od komputera czy też innych pierdół.

Jeżeli będzie chciał wyglądać tak na prawdę z całego serca w porządku to nabierzesz przez to sumienności i dokładności a to zawsze przydaje się w życiu.

Radzę nie wspomagaj się żadną kreatyną,greinerem i innymi tego typu rzeczami czyli odżywkami gdyż to chwilowy efekt który nic później nie da a efekty po tym odbiją się na tobie w przyszłości ;x

Powodzenia wieżę w Ciebie :>

Opublikowano

@up Ja-pierdole.jpg

widzę że teraz moda na modów-dyslektów ,props.

@2up - Wirkiem czy duchowym?

Autor, nie pierdol się, żyj sobie tak jak żyjesz ,a dopiero jak wystarczająco podrośniesz to idź na siłkę, w takim wieku to można np. na sztuki walki chodzić

od siebie polecam Muay-Thai sam chodziłem w twoim wieku :)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

jeśli masz niedowagę to jedz więcej, proste?

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...