Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego słuchacie?

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 818
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rock, Metal, Dubstep :)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Cóż , jeżeli o mnie chodzi to słucham wszystkiego co wpadnie w ucho. Nie mam tak że wchodzę do internetu , przeglądam nie wiadomo ile stron , tracę kilka godzin a mogłem robić coś bardziej "sensownego". Ja mam tak że na przykład : idę sprzątać w garażu , włączam radio. Kilka godzin spokojnego sprzątania przy czym kilka ciekawych utworów wpadnie w ucho a ich tytuły od razu zapadają w pamięć. Wtedy tylko "google , szukaj , download" .

A jak już tak mam dogłębniej powiedzieć jaki typ muzyki preferuje to :

- Rock -> spokojny , nie ze zdzieranym gardłem , coś typu ; Linkin Park , Sum 41 , Outkast , The offspring , The Red Jumpsuit Apparatous.

- Dubstep -> No tutaj może być już różnie. Ogólnie dubstepu słucham gdy mam różne humory np. Zły , zdołowany , zmęczony to za przeproszeniem "pier**niecie" musi być a tak to spokojny bez ogromnej ilości wiertarek i młotów pneumatycznych.

- Hip-Hop -> Cóż , możecie mnie pojechać albo nie ale za Polskim HH nie przepadam co prawda jest kilka kawałków co można posłuchać ale większość z nich nie jest (dla mnie) interesująca.

-Electro House -> <3 DJ Bl3nd i wszystko jasne ;)

Nic na siłę , wystarczy skorzystać ze źródeł a muzyka której szukamy sama do nas przyjdzie.

Opublikowano

Hip-hop,hardstyle, a gdzie rap ? . Dubstep

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...