Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego słuchacie?

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 818
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metal w różnych odmianach. Głównie death, black, thrash i wszystko pomiędzy. Blackened thrash/death, thrash/death, melodeath.

Spektrum kapel z całego świata, często underground scen z Ameryki Południowej i Azji oferuje naprawdę ciekawe brzmienia.

W ciężkich brzmieniach siedzę od przeszło dekady, aczkolwiek okazjonalnie posłucham czegoś z j-music lub muzyki klasycznej.

Od 2005 roku posiadam konto na Last.fm, gdzie niczego nie usuwam, ani nie pomijam - jest więc to jak najbardziej akuratne źródło "statsów" o moim guście muzycznym. ;]

Nie trawię wszystkiego, co leci w tv/radiu, na pohybel! ;)

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Opublikowano

Przeważnie rap Polski/Amerykański i czasami Francuski, i ogólnie w reszcie to się nie umiem określić to co się mi spodoba to słucham :P

I nuta którą ostatnio dość często słucham.

Po melanżu jestem jak Honduras chuj wie gdzie leże

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dosłownie wszystko, z nastawieniem na utwory łączące klimaty nowoczesne ze średniowiecznymi instrumentami strunowymi. ^_^  

sygnatura_1.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja Rock: Luxtorpeda, Horytnica, Armia, Forteca, Pneuma, Hungarica (z mojej sympatii do Węgrów) i Karpatia 

Metal: Acid drinkers, Hunter, Illuminandi

Rap: 52 dębiec, solowe produkcje hansa, Tadek Firma

Ballady: Makowiecki

To wszystko. Widać moje przywiązanie do Polskiej muzyki :D + 2 węgierskie zespoły ;D

r9wfFzB.png

Opublikowano

Wszystko co wpada w ucho, a najbardziej lubię takie mixy:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...