Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kim grać

Mariuszek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej bo ja nie wiem, kim grać bo tam mam jakiś mmo tam czerwony gostek jest, tesz jakaś vru i tam baba jest to chyba słaba postaci i tam jakiś pan eic niebieski to kim grać?

Opublikowano

Zdecyduj, który z tych 3 kolorów lubisz najbardziej i wybierz tą firmę :P

Opublikowano

jakom firme, ale czym sie to rurzni?

Ilością graczy, nazwą, kolorem i ikoną.

Firmy:

EIC - "niebieski ziomek" Earth Industries Corporation

MMO - "czerwony ziomek" Mars Mining Operations

VRU - "zielona babka" Venus Resources Unlimited

Opublikowano

jakom firme, ale czym sie to rurzni?

OMG - "rurzni" - 2 błędy ortograficzne w jednym wyrazie. Na razie to ty nie myśl o wyborze firmy tylko weź słownik kolego. A tak poza tym to różnią się przede wszystkim miejscami w rankingu.

silvertcsax.gif

Opublikowano

a wogule to oni nie majom jakiś mocy?

Nie.

Firma to tak jakby świat, istnieją 3.

Opublikowano

OMG - "rurzni" - 2 błędy ortograficzne w jednym wyrazie. Na razie to ty nie myśl o wyborze firmy tylko weź słownik kolego. A tak poza tym to różnią się przede wszystkim miejscami w rankingu.

ej ty fox jakiś czemu mnie obrarzasz? morze ty sie ucz co? a wogule to oni nie majom jakiś mocy?

Więc tak. Foxx Cię nie obraził, zasugerował jednak słownik - ja proponuję czytać więcej :) W twoim wieku ja czytałem dłużej niż grywałem, co może wydać Ci się dziwne. Skąd znam wiek? Sorry, ale nie znam osoby >12 lat która miałaby takie problemy z ortografią, do tego styl wypowiedzi... mówi wszystko

Nie radzę nawet zaczynać gry w darkorbit, a jeżeli zamierzasz zakładać co każde pytanie dotyczące gry z uporem maniaka nowy temat, zamiast przeczytać FAQ, niedługo zbierzesz bana.

Co do wszelkich pytań nt. gry odsyłam tutaj.

7yo9.png

Opublikowano

Czy mi się zdaje czy ten nowy kolega na forum to klocuch ? o.O widzę wyraźne podobieństwo w sposobie wypowiedzi.

@fox pobije kolegę w ilościach byków w słowie :D słowem 'musk'

@topic firmy niczym się nie różnia, jedynie kolorkiem

ps wiecie, że wszystkie firmy wywodzą się od eic ? ;)

1.jpg

Opublikowano

Pukacz nie był bym tego taki pewnien, niektórzy to naprawdę kosmici :D

@topic

Jeśli chcesz mieć łatwe bocenie polecam EIC (mało graczy), jeśli chcesz mieć lepiej na przyszłość to na MMO (więcej graczy, ale za to strefa palladium bezpieczna ;]). Ale zawsze możesz zacząć od EIC, a później przenieść się do załóżmy MMO lub VRU za drobną opłatą (5 tyś. uri)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@topic

Jeśli chcesz mieć łatwe bocenie polecam EIC (mało graczy), jeśli chcesz mieć lepiej na przyszłość to na MMO (więcej graczy, ale za to strefa palladium bezpieczna ;]). Ale zawsze możesz zacząć od EIC, a później przenieść się do załóżmy MMO lub VRU za drobną opłatą (5 tyś. uri)

Radzisz mu na jakiej podstawie?

Przecież każda firma na każdym serwerze jest inna (słabsza, mocniejsza itd._

Autor nie określił na jakim serwerze gra.

Opublikowano

Wątpie, żeby ten użytkownik miał zamiar grać na innych serwerach niż na PL, a na EIC na polskich serwerach zawsze jest mało graczy ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

"O muj Borze kohany jeszcze nie widźialem tyle błenduf ortograficznyh "... Weźcie ludzie kupcie sobie słownik ort. i dopiero potem piszcie na forum ... <_<

Edit. Chodzi tu o autora tego bezsensownego tematu ...

1378146534-U712811.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...