Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=zmgvQyfPSns&feature=youtu.be

Jeden z kilkunastu kawałków z albumu COZAMIXTAPE Kubana (Młode Wilki 2014)

Wrzucam jego tracki ponieważ posiadam prawa autorskie do tych numerów. Moje studio, mój mix master, moje aranże bitów i moja cała praca. Za współprace z tym Panem nie otrzymałem żadnych umówionej wcześniej zapłaty i jeszcze dwrócił się dupą i poszedł. W takim razie postanawiam wrzucać jego numery a mam praktycznie cały jego mixtape. Odradzam współprace z tym jakże wspaniałym raperem ponieważ dużo mówi i mało robi. Nie wspomnę już o jego obiecankach i tym że dałem mu sprzęt na pół roku i c**j z tego.

icon_lol.gif

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

Czemu deys nie daje nic słabego i same sztosiki od niego czy to feat czy własny kawałek?

jak mozna sie jarac tym slabym gownem?

Opublikowano

jak mozna sie jarac tym slabym gownem?

a ty to kto ?

tylko mi się tak wydaje , czy master jest jakiś mega zjebany ? bit za głośny i wgl ?

Opublikowano

a ty to kto ?

tylko mi się tak wydaje , czy master jest jakiś mega zjebany ? bit za głośny i wgl ?

Dłużej siedzi w tym temacie niż ty zapewne ...

Opublikowano

Nawet nie nagrałem Odium, a mam swojego pierwszego sajko. 

a ty to kto ?

No mowie wlasnie, @Endymion_ nie zna sie na rapie... To nawet zadnego przekazu nie ma.

To jest dobre.

S/B spoko

Ps.Wyjeb to gówno z sygnatury.No chyba,że to prowo...Wtedy okej  xD

Endymion miał pływać z flow, a nurkuje z węgorzami. 

:D

Opublikowano

Raczej nie sOndze jestem w tym temacie od 2013 czerwiec tylko pod innymi nickami.

Opublikowano
ej krótko. Dawno temu gośc się przypucowal, ze sprobuje mi cos zrobic, okazal się amatorem, wiec go wyśmiałem, urwalem kontakt i teraz ma bol dupy. Nie bojcie się bo mixtapu nigdy na oczy nie widzial poza dwoma starymi traczkami i tylko sobie posłuchacie odrzutow sprzed roku.

Mowil, ze to najlepsza rzecz za jaka się w zyciu wziął i pomoge mu się wybic jeśli podpisze kto się tym zajal (przysluga za przysługę), a po calej akcji jak wyszedl na debila zaczal wolac hajs za to ze mi pożyczył sprzet na pare miechow, przy czym dajac mi go nie wspominal nic o hajsie. Postawiłbym mu i te flaszke za to co on nazywal studiem, ale trzeba wiedziec jak się zachowac.

Cale szczescie wszyscy zyjący wokół tej calej zaistniałej sytuacji wiedza jak było, wiec nie musiałbym się nigdy tłumaczyć gdyby nie cale halo i trąbienie o tym na glamrapie, ślizgu itd. Dzieki za promo frajerze.

Mixtape robili Lenzy, Foux i Solar. 

ELO

I wszystko jasne.

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

"ło ło ej ty hamuj piento cola koło pryt pryt kolo" :D:D

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...