Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] darmowy bot

Mariuszek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to pbdobot?

Bot działający za pomocą tasków (zadań).

Zbiera palladium, skrzynki, bije alieny, używa umiejętności statków, obstawia automatycznie na handlu, buduje HT i skylab itd.

Licencja przyznawana jest na dane konta na ich forum.

Opublikowano

jakie zadania? ja mu pisze weś mi zabijaj te moby na mapie a on je zabija? co to palladium? jakie alieny weś koleś muw normalnie bo ciebie nie rozumiem, jesteś jakiś kosmita?

Opublikowano

jakie zadania? ja mu pisze weś mi zabijaj te moby na mapie a on je zabija? co to palladium? jakie alieny weś koleś muw normalnie bo ciebie nie rozumiem, jesteś jakiś kosmita?

Palladium to surowiec, który można przetworzyć na energię do wrót.

15 jednostek palladium = 1 energia.

Nie, nie piszesz mu aby Ci zabijał na mapie.

Sam raczej nie dasz rady więc na początek spróbuj taskcreator'em.

Link do pobrania jest w FAQ:

http://www.mpcforum.pl/topic/808821-tutfaq-pbdo-bot/

Opublikowano

a te wrota rzeby polećeć na inny lewel?

Nie rozumiem twojego pytania..

Wrota składane są z energii bądź uridium.

Otrzymujesz za nie nagrodę w postaci amunicji X4, Uridium, PD i poważania.

Przy poszczególnych wrotach nawet inne bonusy takie jak laser LF-4 lub designy do dronów.

Opublikowano

mamusiu jakie to trudne, niewiem o co hodzi w tej gże

Proponuję ogólnie to:

http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/forumdisplay.php?f=1315

Opublikowano

mamusiu jakie to trudne, niewiem o co hodzi w tej gże

Czemu zaczynasz za przeproszeniem od dupy strony? Na stronie BigPointu masz takie coś jak pomoc i tam masz wszystko wyjaśnione.

PS Twoja ortografia jest powalająca. Przecież podkreśla ci się wyraz na czerwono jeżeli jest w nim błąd ortograficzny.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Czemu zaczynasz za przeproszeniem od dupy strony? Na stronie BigPointu masz takie coś jak pomoc i tam masz wszystko wyjaśnione.

PS Twoja ortografia jest powalająca. Przecież podkreśla ci się wyraz na czerwono jeżeli jest w nim błąd ortograficzny.

Może nie umie szukać i oczekuje pomocy ?

Po co się czepiasz jego ortografii ? Nikt nie jest idealny.

Może skończ się już wypowiadać jeśli te posty mają tak wyglądać.

Opublikowano

Może nie umie szukać i oczekuje pomocy ?

Po co się czepiasz jego ortografii ? Nikt nie jest idealny.

Może skończ się już wypowiadać jeśli te posty mają tak wyglądać.

A może po prostu jest za leniwy? Czepiam się bo mnie razi w oczy jego "poprawna" polszczyzna. Wiem że nikt nie jest idealny, więc dlatego wymyślono taki fajny bajer, który podkreśla na czerwono wyraz który zawiera błąd ortograficzny.

silvertcsax.gif

Opublikowano

mamusiu jakie to trudne(hmmm...) niewiem(ort) o co hodzi(ort) w tej gże(EPIC ort)

a te wrota rzeby(ort) polećeć(ort) na inny lewel(ort)?

jakie zadania? ja mu pisze weś(ort) mi zabijaj te moby(tf?) na mapie a on je zabija? co to palladium? jakie alieny weś(ort) koleś muw(ort) normalnie bo ciebie nie rozumiem, jesteś jakiś kosmita(zabrakło mi nazwy xD)?

co to pbdobot?

Ja bardziej myślę, że to albo troll albo jakiś max. 10 latek z dysortografią. Przepraszam za stwarzanie "niemiłej atmosfery dla początkujących" ale niektóre rzeczy po prostu przerażają.. Stim i Peace gratuluję postawy.

7yo9.png

Opublikowano

Wacławie to nie dysortografia to tzw 'dysmusk'

@topic chyba najpierw się zaczyna od gry i jej zasad a pózniej przechodzi się na złą stronę mocy ?? Czym młodsze dzieci tym więcej chcą dostać na złotej tacy...

@topic ja z wypowiedzi stima zrozumiałem kaźde słowo... Naucz się naszego slangu a pózniej pytaj. To ty musisz dostosować się do środowoska nie środowisko do ciebie.

1.jpg

Opublikowano

Co wy macie ludzie z "Darmowymi zeczami"???

jak cos jest za darmo to =Gowno**

macie boty takie jak Kbot/ibot,pbdo.

Kupcie sobie u costello i puszczanie i będzie wam bocic 24/7h Polecam ..;)

Opublikowano

Kupcie sobie u costello i puszczanie i będzie wam bocic 24/7h Polecam .. ;)

Kur.., możesz przestać wszędzie spamować polecaniem costello? Dziwię się że jeszcze nie masz bana za handel, a twoja reklama jest tak porażająco durna...

Zastanów się czy jak kupisz u costello bot będzie chodził 24/7, jeszcze nie widziałem resellera który sprzedaje boty działające niezależnie od aktualizacji gry!

Btw, costello nie jest już dealerem pbdo bota, a dalej go sprzedawał - zatem jest po prostu oszustem.

//SsKoRpIoN według Ciebie to jest spam?! Spamem możemy nazwać coś, co prezentuje kolega : poszukiwanyDO

7yo9.png

Opublikowano

Ale typek xD Ten koleś to pewno troll, nie szukaj darmowych botów (chyba, że triale).

Kupcie sobie u costello i puszczanie i będzie wam bocic 24/7h Polecam .. ;)

Nie zawsze darmo=gówno. Kiedy UDOBOT był (a był darmowy) to, to był najlepszy bot (jak na tamte czasy)

Costello oszukuje nie ma co... Kiedyś dla zabawy chciałem niby coś kupić. No cóż...

Opublikowano

Chłopczyku najpierw ortografia albo okulary a nie grą się zajmujesz .

Przecież ile było takich tematów...

@topic

Nie , nie ma

//no bez przesady jaki spam ?!

chciał wiedzieć to mu odpowiedziałem .

mca.png
Opublikowano

Za swoich czasó był boxy bot, ale od wprowadzenia kodowania wersja owego bota nie została zaktualizowana przez co skończył się darmowy bocik ;)

Opublikowano

1.Nie ma już darmowych botów

2.Już jak chcesz grać od nowa to kup dobre konto z botem

3.Idź do szkoły i ucz się ortografii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...