Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS2] Wycena

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Pytałem już o to jednego użytkownika, ale chcę poddać to pytanie większemu gronu :).

Ile mogę wziąć za moje PS2 fat? Plomby niestety zdjęte, ale to dlatego, że zakładałem mocniejszy laser :) Wiele gier, które zdają się być bardzo porysowane, chodzą (dla porównania u kolegi już nie do końca :?) Ponadto obudowa ma jeszcze wadę fabryczną. (źle odciśnięta literka), ale po za tym jest prawie nie naruszona. Mam nowy Joystick Dualshock2. Karta pamięci 8MB i 20 gier. Między innymi:

-Killzon

-Ratchet&Clank

-Ratchet Gladiator

-The Thing

-Medal of Honor (to na morzu)

-Lord of the Rings(powrót króla i trzecia era po Polsku)

-GTA 3

-GRA Vice City

-THUG2

To są moje ulubione tytuły. Reszta gier nie zasługuje raczej na uwagę :?

Dorzucam jeszcze jeden Joy używany. Około 30 demówek. ToyCam(niestety nie ma żadnej gry do niego -_-) Jeżeli chodzi o samą konsolę to ja dawałem jej dużo miłości :). Przysporzyła mi niezapomnianych nocy, ale czas wymienić ją na nowszy model, a z $$$ krucho :/. Kable muszę kupić nowe, bo skręcone są prowizorycznie :)

PS: Konsola strasznie huczy, ale nie wiem czy tak ma być czy to z mojej winy tak jest :(. Nie mam już pudełek po konsoli, bo kupiłem ją wieki temu.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

To gry nawet po 10 złoty nie wyjdą :(

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

To gry nawet po 10 złoty nie wyjdą :(

dziwisz się?

przykładowa aukcja z pierwszą grą z listy

http://allegro.pl/killzone-i2985749977.html

gry na PS2 są warte tyle co nic

jak zrobisz zaporową cenę to nie sprzedaż tego zestawu, wiele lepszych zestawów na allegro stoi miesiącami i nikt tego nie kupuje bo ludzie sobie liczą za duże pieniążki za 13 letni sprzęt

btw, żeby nie było, że spam bo nie podałem ceny... tym użytkownikiem z którym autor rozmawiał na PW byłem ja

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...