Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy bot do robienia wrot, palladium i bocenia alienki+ skrzynki i gdzie moge go kupic najtaniej. Jeżeli chodzi o zakup to jezeli moze ktos to napisz mi na PW żeby stim się nie denerwował, że gadamy o resslerach (chyba tak sie pisze).

Opublikowano

na palladium najlepszy bot to OS(profibot.net.),a najlepszy bot do zbierania skrzynek/bicia alienkow to Ibot (profibot.net) , a jesli chcesz na 2 w 1 to pbdo bot (stronki nie pamietam).

Opublikowano

Ogólnie najlepszym botem jest PBDO

+:

• system tasków (wielofunkcyjność, w tym używanie mocy aegisa itd.)

• krótki czas aktualizacji

• licencja przyznawana na konto forumowe

• budowanie HT i Skylab'u

Opublikowano

Jaki jest najlepszy bot do robienia wrot, palladium i bocenia alienki+ skrzynki i gdzie moge go kupic najtaniej. Jeżeli chodzi o zakup to jezeli moze ktos to napisz mi na PW żeby stim się nie denerwował, że gadamy o resslerach (chyba tak sie pisze).

O chłopie dojebałeś do pieca 2 kilo węgla xD

Jak inni polecam PBDO, tutaj masz listę oficjalnych reselerów http://pbdo-bot.com/?action=about

Opublikowano

A czy PBDO robi wrota bo mi sie nie chce siedziec pare godzin i ich robic a mam juz zlozone?

I na tej stronie pisze, że kosztuje 25 euro (chyba, że cos źle patrze) czyli nie moge zaplacic w PLN a kontem młodzierzowym waluty to ja chyba zmieniac nie moge.

Opublikowano

A czy PBDO robi wrota bo mi sie nie chce siedziec pare godzin i ich robic a mam juz zlozone?

I na tej stronie pisze, że kosztuje 25 euro (chyba, że cos źle patrze) czyli nie moge zaplacic w PLN a kontem młodzierzowym waluty to ja chyba zmieniac nie moge.

jak byś chciał taski do wrót na PBdo-Bot to napisz na @@PW@@ MAM Na A,B,C,,Z,K

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...