Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jpmt2[Pl][Dedyk]

JPna100%xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ponownie zapraszam do gry na JPMT2

STRONA:

http://www.jpmt2.yoyo.pl

Launcher_China:

http://www.speedyshare.com/files/19592155/JPMT2_Uploaded-_Kleju.rar

SCAN:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/305b7a67e56dcaa3532bbdf185da91e962fd2d498415a164ac8b986ef5a8b0d9-1259787137

JAK WIDAĆ AVAST NIE WYKRYŁ TO NIE MA CZEGO SIĘ OBAWIAĆ

NARA

ZAPRASZAM KLEJU=)

Opublikowano

Nic avast nie wykrył?

a Trojan.Win32.Malware.1 to gówno?

Nie polecam z góry bo wiemy co Malware robi z kompem,do tego dochodzi kilka innych Virusów ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

jak ktoś z GF cię złapie zaplacisz tak i tak kare za podrabianie ich strony * Wydane przez Gameforge 4D GmbH. Prawa autorskie YMIR Co., Ltd. Wszelkie prawa zastrzeżone.

* Kontakt

* Warunki Umowy

ty zmieniles na JPna100% ... i jeszcze za priactwo plików serwerowych czekaj jak ci liscik przyjdzie z GameForge nie chce cię nastraszyć ale uświadamiam fakty strona MEtin2 PL posiada prawa autorskie

bdccLsFwED.png

Opublikowano

D.M... grozisz mi?? jeśli tak to dawaj inne pliki serwerowe kozaczku^^

Bo nie powiedział bym że ktoś ma inne....

A stronke właśnie przerobiłem bo niechce tego "liścika" jak to ujołeś;p

Opublikowano

jak ktoś z GF cię złapie zaplacisz tak i tak kare za podrabianie ich strony * Wydane przez Gameforge 4D GmbH. Prawa autorskie YMIR Co., Ltd. Wszelkie prawa zastrzeżone.

* Kontakt

* Warunki Umowy

ty zmieniles na JPna100% ... i jeszcze za priactwo plików serwerowych czekaj jak ci liscik przyjdzie z GameForge nie chce cię nastraszyć ale uświadamiam fakty strona MEtin2 PL posiada prawa autorskie

Smieszny jestes gf nie ma tutaj nic do gadania oni maja licencje na europejskie itp pliki serverowe sa chinskie wiec nie maja nci do gadania jedynie ymir ale watpie

PS: NIE PISZ ZE TO DEDYK JAK MASZ GO NA SWOIM KOMPIE !!

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

ryba jak taki madry to wzuć spol na strone i bede gral a nie jak pobieram blad niemozna znalesc pliku strony. . . .

to graj na china launcher ja zawsze gram na china NIGDY nie gralem na spolszceniu inie czuje sie z ty źle wiec co was boli to ze spol ma wira cchina launcher nie gryzie!!!

sygna33.png

Opublikowano

IP to

jp.no-ip.pl

SZUKASZ DOŚWIADCZONEGO GM`A?? NAPISZ DO MNIE NA PV :D ROBIE SPOLSZCZENIA ^_^

21571.jpg

21191.jpg

32736.gif

Dnia 6.01.2010 zostałem begginer :D

Kurwa... 20%(10% za spam ale kolejne 10% nie wiem za co), dzięki Mounthains :/

Opublikowano

Smieszny jestes gf nie ma tutaj nic do gadania oni maja licencje na europejskie itp pliki serverowe sa chinskie wiec nie maja nci do gadania jedynie ymir ale watpie

PS: NIE PISZ ZE TO DEDYK JAK MASZ GO NA SWOIM KOMPIE !!

on podrobił strone GF a oni mają do niej prawa nie mówiłem ze złapią go za pliki ale mogą za przerabianie ich strony i przypisywania do niej sobie praw jak chcecie to moge wam udowodnic wysyłając na maila jego strone do serwa 2 dni i nie ma serwa a on ma kare pewnie jak zwykle potraktujecie mnie za nooba ale mam to w dupie nara

bdccLsFwED.png

Opublikowano

seerw w 2 słowach do dupy a gm jakis p*******y ze tak powiem ale taka opinie mam tylko o 1gm reszty nie poznałem gm jednemu da 80 lv eq konia itp a jednemu nic... głupi dedyk4fun ale nie postoji dlugo ;p NIE POLECAM

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

seerw w 2 słowach do dupy a gm jakis p*******y ze tak powiem ale taka opinie mam tylko o 1gm reszty nie poznałem gm jednemu da 80 lv eq konia itp a jednemu nic... głupi dedyk4fun ale nie postoji dlugo ;p NIE POLECAM

Ludzie TO NIE JEST DEDYK typek ma zew ip

Nie wiem poco psial ze to dedyk powinien dostac warna czy cos

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

a nie mowilem inni potwierdzili to ze avast wykrywa wiry.

Wyłączyłem avasta myśląc że to może jego "nadrwrażliwość". Rozpakowałem spolszczenie, włączam z powrotem avasta i okazuje się że jednak robal i mnoży się tak szybko że ciężko nadążyć z usuwaniem go. Pół kompa przeskanowałem zanim znalazłem plik "matkę"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...