Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż pobrałem patcha. Jak klikam Graj w originie to nie włącza się battlelog ,albo włącza po dłuuugim czasie ,kiedy nic nie robie na kompie. Jak wchodzę bezpośrednio na Battleloga to piszę że nie ma łączności z originem. Po patchu od razu wszedłem na Battleloga i łączyłem się do gry dłużej niż zwykle. Zawsze dołączałem do serwera ok 5 minut ,a teraz 10 minut i w dodatku pisze Couldn't join to server. Raz jak wszedłem i Wczytywało się to zminimalizowałem gre i się wyłączyło. Mój komputer spełnia Niskie Wymagania. Moja karta graficzna to Geforce GT 240

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Niedawno ściągałem patch'a i wątpie żeby pomogło. Sterownik Tages Protection został zablokowany z powodu niezgodnościami. Może to być przyczyna. Proszę o pomoc

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Może komp nie wyrabia. Korzystasz z CCleaner'a (usuwa zbędne pliki tymczasowe, cookies itd.)? Przydałby Ci się także GameBooster, bo ta grafa jest słaba. Podaj także resztę podzespołów (płyta gł., ram, zasilacz, grafa).

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...