Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Glador S2 latwiejszy?

Wolffo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gralem na starcie przez jakies 2-3 tygodnie, ale serwer mi sie znudzil. Wbilem na strone kamera i byla podpieta prezentacja Glador S2.

I... widzialem , ze 1 KD do P . :O Czy cos sie zmienilo przez ten czas? Czy serwer jest teraz latwiejszy?

Specjalista
Opublikowano

Glador s1 jest łatwiejszy jeżeli Ci o to chodzi bo s2 to jest medium/hard :D

Może tak zrobili żeby ułatwić graczom wbijanie skili ;p

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

oile sie nie myle to s2 jest w trakcie testow, a z 3 dni na gladora nie wchodzilem. A wiadome ze s1 latwiejsze masz all eq +9 na start, 200pelerynek:) mi tez sie znudzil po paru dniach:D wiecej na forum siedzialem niz na grze:D a jesli masz tam jakies pytania do gladora to pisz na ich forum, bardzo mila atmosfera i chetnie odpowiadaja na pytania w celu pomocy, ich forum mi sie bardzo spodobalo:)

Pozdrawiam

na s1 jest tak ze pierwsze skile ksiazkami do G1 puzniej jeden kamien duchowy(chyba tak sie to nazywa :D ) i masz skila P, oile sir powiedzie, teczaki na s1 tez sa a co do s 2 nie gram ludzie sie skarza na duze bugi tam a i tak jest chyba jeszcze w okresie testow, obiecuja ze poprawia ale cos marnie im to idzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...