Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na bryłki

leny95

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa jeszcze ten bug?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Działa na Metek2.pl u dozo. Licze na Like :D szybko korzystajcie póki się administracja nie skapnęła xD

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

Prawie wszędzie jest to poblokowane po udostępnieniu filmów na YT z Xenoxa z tym bugiem. Z tego co wiem to na Gondorze i Extreme dalej to działa (ale nie na bryłki).

Opublikowano

Przepraszam za odkop ;D 6 dni .Ale mam pytanie : Użyłem tego na schowku na rudy  przy opcji "wyciągnij rudę" i teraz w schowku mam -221141213123123 rudy xD . Wie ktoś co z tym zrobić ;D ? Spróbuje go sprzedać , jak ktoś  kupi to się zdziwi Haha :P 

@D4riusH

Pisałaś ,że używałaś tego u dozo.Mogłabyś powiedzieć w jakiej opcji ? 

Jakby ktoś nie wierzył : 

http://iv.pl/images/33801242304778719280.png Hehe 

Opublikowano

Racja, bug działał na Extreme,Metinologi,Xenox ale już nie działa i bardzo dobrze:) . ale fajnie się bawiło :D

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Mam pytanie :

Jest jeszcze taka komenda ? Nie "nan" tylko inna ;D ?

nan to jest nieskonczonosc, nie ma innego slowa / komendy / hasla na okreslenie nieskonczonosci

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Szkoda , bo u mnie na serwerze też zablokowali ;/ Nie da się obejść tej blokady ? Ale nawet jak mi się udało(przed blokadą ) to było na minusie wszystko ;/ 

Opublikowano

Jak ja kiedyś grałem na xenoxie to jeszcze tego nie zablokowali i mozna bylo sobie bugowac ulepki i inne bzdety.. Ale teraz juz to zablokowali.. Na prawdę przydatny TuT :)

Opublikowano

Jak ja kiedyś grałem na xenoxie to jeszcze tego nie zablokowali i mozna bylo sobie bugowac ulepki i inne bzdety.. Ale teraz juz to zablokowali.. Na prawdę przydatny TuT :)

Jak można być bugować ulepki xD ? Ja na razie zbugowałem schowek , ale bym na minusie więc mi się nie udało xD . Wyjaśnisz  na czym polega ten bug z ulepkami itd.  ? 

Opublikowano

Stare, ale dla nowych graczy przydatne. :)

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...