Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IP a znajomi

pakulski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

W Darkorbit jest bonus za znajomych więc robiłem sobie konta i dobijałem je do 7 lvl. Niestety BP napisało mi że są zakładane z tego samego ip komputera i że jak nie skończę tego robić to zablokują mi konto. Ja się wycwaniłem i używałem programu HideMyIP.

I pytanie jest takie czy sa jakieś inne programy tego rodzaju gdyż na tym nic nie mogłem prawie robić tak mi lagował neta. Czy jest jakiś program tego rodzaju który zużywa mniej internetu (najlepiej po polsku)?

Opublikowano

najlepiej uzywaj vpn ze strony hidden zakladasz za free na 3 godz tam ci mail przychodzi z pasami i programik do pobrania hideipvpn itam to chfila moment zakladasz new konto i lecisz pamientaj ze starczy jak ostatnie konta bedom z innego ip tzn 4 robisz na swym ip a 5ate na innym

Opublikowano

Ja używam Hotspot Sheild do zmiany IP, masz US Australijskie i jakieś jeszcze.

Ja używam Hotspot Sheild do zmiany IP, masz US Australijskie i jakieś jeszcze.

A zużywa dużo neta?

najlepiej uzywaj vpn ze strony hidden zakladasz za free na 3 godz tam ci mail przychodzi z pasami i programik do pobrania hideipvpn itam to chfila moment zakladasz new konto i lecisz pamientaj ze starczy jak ostatnie konta bedom z innego ip tzn 4 robisz na swym ip a 5ate na innym

Czyli np jak mam 25 znajomych do bonusu to zrobie 24 na swym ip a ostatnie na innym i mi zaliczy? No właśnie nie bo już tak próbowałem ;/

Opublikowano

zaliczy a jak nie to zrub jeszcze jednego na 3 kontach tak robilem i dostawalem. ale jak tak zrobisz tto niepisz do suportu tylko czekaj 24 godz niewiem od czego to zalezy ale musialem robic 27 kont nie 25 bo jak robilem 25 to czekalem na bonus i niebylo go ale jak robilem 26 lub 27 to wtedy dostawalem.

hyba ze sie wycfanili i jakis skrypt dali terz nato

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...