Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO

BarteK69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak w końcu, jest normalnie ten trial czy nie ma obecnie?

Trial time is currently disabled for our DarkOrbit Bot!

Opublikowano

Tylko że pisze tak od parunastu dni... na stronie pbdobot ta informacja ostatnio była edytowana 18 stycznia czyli jakiś czas temu ;)

Wczoraj trial mi działał :)

a teraz pisze coś takiego: "An error occured while connecting to the authentication server."

Opublikowano

Trial był włączony na 48 godzin. Wczoraj o 2 nad ranem TRIAL został wyłączony. Osoby, które miały włączonego bota nie zostały wyrzucone z mapy. Teraz tylko wystarczy cierpliwie poczekać, bo na pewno jeszcze nie raz aktywują TRIAL Time.

Pozdrawiam!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trial time is currently enabled for our PBDO-Bot client!
Use it as long as botdays are running!

ja na stronie pedo mam coś takiego, oznacza to że jest trial czy nie, bo nie ogarniam (sam nie umiem wejść ale nie wiem czy to wina że nie ma triala czy moja bo pierwszy raz kożystam)

Opublikowano

Nie wiem czy po prostu nie zapomnieli tego zmienić, ale jeśli dalej jest to można bocić cały dzień.

Opublikowano

Nie wiem czy po prostu nie zapomnieli tego zmienić, ale jeśli dalej jest to można bocić cały dzień.

Tak, chwilowo pbdo-bot jest darmowy.

,,PBDO-Bot ZA DARMO! Trwają testy trial licencji! Przetestujecie Bota, a następnie kupcie'

Info ze strony Nommo.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

Noobkiller widzę przysłużyłeś się tłumacząc komunikat na stronie pbdo xD
Bot chodzi całkiem przyzwoicie, PET i sprzedawanie surek nie działa, i nie da się ręcznie zmienić formacji (w kliencie bota)
Ale nadal jest za darmo... pewnie do następnego update ;)

7yo9.png

Opublikowano

mi nie działa możę ktoś pomóc, loguje się danymi z forum, loguję się na darkorbit wybieram taska klikam start selected account i nic

13:48:04: Welcome, **********.
13:48:04: Login request on bot authentication server started..
13:48:06: Access granted!
-> You logged in for the 3. time.
13:48:25: KabanosFAN establishing connection.
13:48:26: [KabanosFAN] error while logging into dark orbit.
13:48:26: KabanosFAN:pl1 login failed: http login failed
13:48:50: resuming all sessions.

Już poradziłem sobie z problemem

Opublikowano

Czy skoro teraz PBDO jest niby darmowy, to czy da się zrobić, aby latało więcej konto naraz? Mi lata jedno, a żadne kolejne nie chce ruszyć. Jeśli tak, proszę o wskazówki jak :)

Opublikowano

Czy skoro teraz PBDO jest niby darmowy, to czy da się zrobić, aby latało więcej konto naraz? Mi lata jedno, a żadne kolejne nie chce ruszyć. Jeśli tak, proszę o wskazówki jak :)

Nie, nie ma takiej możliwości.

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...