Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Divinity S1

Minelife

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam zamiar zagrać, najwięcej typa w chunjo, jak cos nick VercoPL, client się pobiera :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Chodzi o to, ze nie da sie zainstalowac KmrModa na oryginalnym cliencie Divinity.

Zainstalować polskiego moda w niemieckim kliencie, pomyśl trzy razy co robisz ;D

Nawet nie włączysz tego.

Polski mod do polskiego klienta!

Opublikowano

Exp od 140 - 160 jest po prostu masakryczny macie może tp na lepszą mapę ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Opisz bardziej prezkę,min. o yang bugu na tym serwerze.Ciekawy bardzo :) .Szkoda,że tylko takie zagraniczne wychodzą... :( Jeśli to uzupełnisz,to zobaczysz mnie w grze :D

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Opisz bardziej prezkę,min. o yang bugu na tym serwerze.Ciekawy bardzo :) .Szkoda,że tylko takie zagraniczne wychodzą... :( Jeśli to uzupełnisz,to zobaczysz mnie w grze :D

Szczerze mówiąc zbytnio mnie to nie obchodzi czy wejdziesz czy nie, już tam nie gram bo nie widzę sensu dalszego grania, na tym serwerze możesz tylko expić, nic więcej.

Bug yang - u handlarza zbroją > sura > hełm na sure

Opublikowano

poda ktoś może bugi na yang??

prócz hełmu bo to 200k daje ;/

FMS, 200k to mało?

Ustawiasz timer na 0.1, drugą pozycje na hełm i trzecią 99, w nie całą minutę masz 2kkk

Opublikowano

Ustaw tak :

- Pierwsze 0.1

- Drugie 20 (Hełm woja)

- Trzecie 99

= w 15 sekund 2kkk

Polecam narobić sobie 2kkk i powymieniać na te naszyjniki 500kk, mam tego całe dozo :D

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nie polecam serwera! Serwer zrobiony pod IS!

Wbiłem 250 BM zrobiłem full perfekt itp ale bronie/zbroje z is to jest nie do pokonania <_<

`

­

Opublikowano

Dam WP pro.

2aila2s.jpg

1z18t9z.jpg

Postać ma nick PolskiBM lecz BM'mem nie opłaca się tam grać.

Hity tego WP są na prawdę dobre!

Przed chwilką biłem się z daggerem 250 oraz wp 250 i padali jak ptaszki na hity.

Dam eq lub cała postać za eq na innym privie, propozycje kierować na PW!

`

­

Opublikowano

No dokladnie.Ja mam woja body tez full 18 itp i chuja im robie :D Jak oni maja po 20k HP w zbrojach a ty w najlepszej masz 6k to co to za granie...

bez linków wychodzących.

Opublikowano

No dokladnie.Ja mam woja body tez full 18 itp i chuja im robie :D Jak oni maja po 20k HP w zbrojach a ty w najlepszej masz 6k to co to za granie...

Może małe pvp? ;)

Napisz w grze nick PolskiBM

Kurfaaa miałem trutke 52 sr i robiłem inna aby mieć 2x 50sr+ a tu se przez przypadek zmieniłem tą 52 sr xD

Ehh i jest 51 sr i 12 siły <3

`

­

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer padł? Www nie działa.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...