Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] 5/5 - jaka liga

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie, nie chcę pisać nowego tematu bo nie warto: wygrałem 2 z 3 gier i nie zostałem przeniesiony do wyższej dywizji, dlaczego ? Może czegoś nie doczytałem (lol po angielsku)

Nieważne już doczytałem się tego na stronie lola:

http://competitive.eune.leagueoflegends.com/pl/league-system

@top będziesz w brązie albo srebrze

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie, nie chcę pisać nowego tematu bo nie warto: wygrałem 2 z 3 gier i nie zostałem przeniesiony do wyższej dywizji, dlaczego ? Może czegoś nie doczytałem (lol po angielsku)

Najpierw musisz wygrać tyle gier aby zdobyć 100 pkt. ligowych , potem jesteś pretendentem do wyższej ligi/dywizjonu z tym że jak uzbierasz 100 pkt. musisz wygrać 2 z 3 następnych gier żeby awansować do wyższej ligi/dyzwizjonu

Czyli w punktach żeby nie mieszać :

1.Najpierw uzbieraj 100 pkt

2.Po uzbieraniu 100pkt wygraj 2 z 3 gier

3. GG masz awans

Opublikowano

up z tym że przy awansie do wyższej ligi musisz wygrac 3/5 meczy nie 2/3

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Trochę zamieszania z tym jest, a przy tych trollach to coraz trudniej w ogóle wygrać na elo 1200

Opublikowano

up z tym że przy awansie do wyższej ligi musisz wygrac 3/5 meczy nie 2/3

To zalezy bo jak ja np jestem teraz w Silver II bo awansowalem z Silver III to musialem po uzyskaniu 100pkt wygrac 2z3 meczy dopiero jak sie jest na Silver I to trzeba wygrac 3z5 z tego co mi wiadomo

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@Up

Jeżeli przechodzisz z dywizji (np. z III do II) To musisz wygrać 2 mecze z 3. Natomiast jeśli przechodzisz z ligi (np. z srebra na złoto) To musisz wygrać 3 z 5.

@Top

Silver V/IV/III

Opublikowano

@Up

Jeżeli przechodzisz z dywizji (np. z III do II) To musisz wygrać 2 mecze z 3. Natomiast jeśli przechodzisz z ligi (np. z srebra na złoto) To musisz wygrać 3 z 5.

@Top

Silver V/IV/III

żaden silver.

W systemie ELO miałbyś jakieś 1170 ELO, trafisz do Bronze 1 / 2 lub jak będziesz miał farta to Silver 5, ale wątpię.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...