Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam problem z kamermodem ;/ Otóż pobrałem i zainstalowałem DO Pl'a i gdy uruchamiam wyskauje taki komunikat :

Error:

Trying to use kamers module without permission

Dodam :

-Avast off

-Zapora off

-Win 7 Ultimate

#JebacSygnatury

Opublikowano

też to miałem, po prostu uruchom na nowo instalke moda i uruchom plik "metin2m_pl", najlepiej sobie skrót daj na pulpit.

A problem wystąpił dlatego, że musiałeś uruchomić nie moda, lecz clienta gry "metin2pl"(czy jak sie tam nazywa) i wtedy usuwa te pliki z glownego folderu. :)

Opublikowano

Więc tak:

1.jak mówiłem pierw zainstaluj moda

2.jak masz plik "metin2m_pl" w głównym folderze z grą, kliknij na niego PPM, zakładka "zgodność"

3.zaznaczasz "uruchom jako administrator"

4.jeżeli nadal to nie dziła to usuwasz wszystkie pozostalosci po modzie, miedzy innymi folder: Waithack, Traphack(czy jakos tak) i wszystko zwiazane z modem

5.nastepnie wlaczasz clienta gry, updatujesz, wlączasz na nowo instalke moda i instalujesz, nie włączaj pod żadnym pozorem clienta gry, tylko plik uruchamiajacy z MODA czyli metin2m_pl

6.jezeli nadal nie dziala, zainstaluj "Microsoft Visual C++" - ale najpierw sprawdz czy aby go już nie masz.

Edit: Pamiętaj, że gdy instalujesz moda, żeby dać dobrą ścieżkę, sam sie na tym złapałem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...