Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy system kar za dodge !

Casanova5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjść by nie wyszedł, ale mógłby na czas meczu AFK'ować i co najwyżej potem dostać reporty, ale i tak będzie przegrana. Musieli by się bardziej wysilić.

Minus.png
Opublikowano

Po to wynaleziono coś takiego jak DUO, nie dośc że jeszcze mniejsze szanse na trolla w druzynie to nawet z jednym a dobrym trollem da się wygrać.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano
Najlepiej żeby zrobili tak (Tylko i wyłącznie na rankedach), że za wyjscie trzeba będzie zapłacić 14 zł sms + ban na 2 dni. I wtedy nikt by nei wyszedł :)

Jeszcze większe ułatwienie dla trolli .

Co do nowego systemu , GJ RIOT - Buffujcie trolli dalej, a stracicie większość graczy ;)

Opublikowano

To ma sens, nie płaczcie że jak będzie troll to przegracie nawet z trollem da się wygrać wystarczy umieć grać. Pozatym Skrócenie czasu oczekiwania po leavie i to bez kary byłoby bezcelowe. Natomiast takie rozwiązanie bardzo mi się podoba.

Opublikowano

LoL schodzi na psy. Jeszcze trochę i przestanę w to gówno grać tak zjebali ten system rankingowy, a do tego zawsze dostaje trolli wychodząc jeszcze tracę no kurwa co to ma być?

Za przeciwną drużynę również fajnie dobiera zawsze 2 razy mocniejszy team od drugiego.

Z tym teamem to różnie jest, obczaiłem że 1 z 3 meczy enemy jest pro, 2 z 3 enemy jest troche łatwiejsze a 3 z 3 enemy to już łatwizna.

Opublikowano

teraz to wejde chyba do lola tylko po to aby wbić first wina na botach. Prosze was , dlaczego niby mam tracić punkty przez trolla ? chce sobie zagrać normalnie rankeda a tu troll, tak czy siak wyjde na minusie , za wyjście -3 za przegraną - 30 . Riot odwalił teraz taką maniane, że głowa boli.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Pozdro tej grze w dalszym rozwoju.

Ja już mam tego serdecznie dosyć byłem w Brązie Dywizjon I, teraz jestem w Dywizjon III. Odkąd nowy patch. Stare dobre elo było dobre.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Beka, dopiero teraz się dowiedziałem że za dodge jest -lp. Teraz wiem, dlaczego z ok. 30 spadłem na równe 0..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dla graczy <1300 elo to mocny cios,bo tam jest w sumie najwiecej noskilli,nie mówiąc o afkach i trollach.Jednak powyżej tego,czyli Silver II zaczyna się całkiem inna gra :)

Opublikowano

... Powaliło ich ;/

Dobra przyznam dziś trafiłem na dobry team .. ale dlatego że się dogadałem z nimi i się słuchali.

Ale często są niedorozwoje totalne.. nawet słowa nie można z nimi zamienić -.- i za wyjście z lobby kara? omg... przesadzili.

Wkur się znajde ludzi i bede grać tylko team 3vs3 i 5vs5 a duo oleje.

zaczynam się zastanawiać nad dota 2 ;p czy się nie przenieść , bo trolle są w lolu a dote 2 troszkę trzeba ogarnąć...

myśle i chyba w końcu odejde całkiem z lola... nie będzie już przerwy 2-3 tygodnie tylko off totalnie.. skasuje i po zabawie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Czytam, czytam i czytam. Jeden wielki płacz. Myślę, że nie tylko w tym temacie ludzie się rage-ują. Myślę, że kwestią czasu znalezienie nowej metody na trolli. ( Może będzie skuteczna? Kto wie... ) W tej chwili warto spiknąć się z kolegami/znajomymi ( bliskimi) i grać PreMade-y :)

Diss_Stream.png

Opublikowano

W sumie kara za pierwsze wyjście nie jest tak bardzo bolesna, jednak nie raz zdarzał mi się trollstreak i musiałem wychodzić po 3 razy z rzędu.

System kar do bani.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...