Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeavenMT3 [Hamachi]

Doniuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to dno!

Wygrałem event PVP (pro elo BM!) dostałem nagrode ... później na 3 dni serwer off i teraz piszą że to była beta!

Żałosne! Miałem najlepszą postać na serwerze ... teraz bony po 500k wchodzą!

H@ pisze że serwer ON do rana i nagle offa kompa! Czy to jest odpowiedzialne ?

Serwer dno i nie polecam grać na nim! EvoNinja ma eq od Donia ,bo to jego kumpel :)

Hasło przed "betą" do navi nie było zmienione, przez co mogłem sprawdzić evoninja...

DNOOO!

Opublikowano

Serwer to dno!

Wygrałem event PVP (pro elo BM!) dostałem nagrode ... później na 3 dni serwer off i teraz piszą że to była beta!

Żałosne! Miałem najlepszą postać na serwerze ... teraz bony po 500k wchodzą!

H@ pisze że serwer ON do rana i nagle offa kompa! Czy to jest odpowiedzialne ?

Serwer dno i nie polecam grać na nim! EvoNinja ma eq od Donia ,bo to jego kumpel :)

Hasło przed "betą" do navi nie było zmienione, przez co mogłem sprawdzić evoninja...

DNOOO!

Drogie dziecko. Wiem jak to jest jak no-life (dzieci metin) zrobią eq to płacz i lament ale ... Co do EvoNinja. Ja nikomu nie dałem EQ choćby dla tego ,że nie mam dostępu narazie do Navicata. Nikt od nas nie ma EQ i każdy normalny gracz to wie. Łaski nie robisz mi przebywajac. PS. Sam pisałeś żebym dawał Ci EQ.. Wiec pozdro dla dzieci metina.

853051452970424392149.png

Opublikowano

Drogie dziecko. Wiem jak to jest jak no-life (dzieci metin) zrobią eq to płacz i lament ale ... Co do EvoNinja. Ja nikomu nie dałem EQ choćby dla tego ,że nie mam dostępu narazie do Navicata. Nikt od nas nie ma EQ i każdy normalny gracz to wie. Łaski nie robisz mi przebywajac. PS. Sam pisałeś żebym dawał Ci EQ.. Wiec pozdro dla dzieci metina.

Jeśli tak traktujesz każdego gracza to powidzenia... :) Sam jesteś dzieckiem Metina,bo siedzisz 24/7 na serwie, a jak nie to jesteś na sieci!

Miałem eq z navi po 5k inta,siły i luda,ale bez tego cisnąłem każdego. ;)

Pozdrawiam Hellcata. :) (Dzięki za eq navi)

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to szkoda ;/

Server ciekawy , ale jeżeli w gre wchodzi navi to nie ma co ściągać.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...