Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Link Polecający

Sirfranek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wczoraj wibijałem 70lvl na bodym, no i w znajomych mam te 5 kont które można mieć, jak wiadomo za 70 lvl sa 2 losowe perły a na głównej postaci pd na 10h ale już mineło z 6-7 godzin od wbicia lvla a perełek nie ma... Czym to może być spowodowane? Czy tym że ten 70 lvl był dosyć dawno założony i bez tego linku?

Opublikowano

Tutaj masz wszystkie informacje :

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/board1076-archiwum/1757025-zapro%C5%9B-znajomego-do-gry-w-metin2/27f68382

Mam do Ciebie pytanie czy reszte nagród dostawałeś na inne lv? i zwerbowana osoba? Jeżeli nie to nie otrzymasz dalej nagród

Nagrody za znajomość są dostępne na naszej stronie, po zalogowaniu się. Stamtąd też będzie można rozesłać przedmioty na postaci znajdujące się na dowolnym serwerze.

Sprawdź jeszcze to.

Opublikowano

Sprawdzałem na stronie z 20 razy :D no nie dostawałem bo miałem 60+ jak polecałem buffkowi i dropkowi ale jak ich expilem to wszystko ladnie dochodziło.

Opublikowano

Sprawdzałem na stronie z 20 razy :D no nie dostawałem bo miałem 60+ jak polecałem buffkowi i dropkowi ale jak ich expilem to wszystko ladnie dochodziło.

Może postać nie została zwerbowana, pewnie nie zarejstrowana przez link werbujący.
Opublikowano

Up:

Zwerbowana nie wbiła tylko werbownik wbił.

Może postać nie została zwerbowana, pewnie nie zarejstrowana przez link werbujący.

No nie została zwerbowana ta postać na której wbiłem 70 bo nie było takiej możliwości w tamtych czasach. Ale ten 70 lvl polecił powiedzmy Zenkowi, Gienkowi, Benkowi, Władkowi i Jaśkowi tą grę i oni zarejestrowali sie przez jego link. Jak expiłem ww osoby dostawałem itemy. Gdy wbiłem główną postacia lvl nic nie przyszło. Więc moim zdaniem powinienem dostać chociażby te perły na tamte 5 kont.

Na stronie jest dokładnie napisane:

Nagrody za znajomość

Dla osoby zapraszającej (Werbownika)

Dla osoby zaproszonej (Zwerbowanej)

Opublikowano

Ty Werbownik

On Werbowana.

Musiał zarejestrować się normalnie. Wysyłałeś mu link normalnie ?

Opublikowano

To jest zrzut z konta tego 70 lvla. On jest zarejestrowany NORMALNIE BEZ LINKU juz sie powtarzam...

werqg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I na tych kontach powinny być Perły ale ich nie ma. Może jest to spowodowane tym dodatkowym expem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...