Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Krwiożerczy error 1001/1002

venturas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od długiego czasu walczę z errorami 1001/1002.

Kiedyś mogłem grać zupełnie normalnie, bez problemów, a teraz grać się nie da...

Czasami nawet nie chce mi się gra włączyć (tj. menu główne z którego wybieramy serwer, kupujemy wyposażenie itd.) bo wyskakuje błąd 1002,

Gdy udaje mi się dołączyć do serwera, czasem po 5 minutach, max po 15-20 wyrzuca mnie z serwera z błędem 1001 lub 1002.

Raczej nie chodzi o ping, bo w innych grach, problemu nie mam. (choć jeśli znacie jakieś sposoby na jego zmniejszenie - mogę spróbować)

Mój system to Windows Xp SP 2, Net Framework 3.5, spokojnie spełnia wymagania.

Próbowałem już m.in: Re-instal gry, Re-install punkbustera, Re-install systemu(też nie pomógł...), usuwanie pod-folderów w "cache", zmiana przeglądarki,

Jakieś sugestie, bo bym sobie powrócił do tej zacnej gierki ;)

Opublikowano

Strasznie dziwne te błędy są, EA napisali, że naprawili 1001/1002 a i tak użytkowincy mają z tym problemy. Skoro nic nie pomaga to może sam przejdzie po pewnym czasie.

Opublikowano

Strasznie dziwne te błędy są, EA napisali, że naprawili 1001/1002 a i tak użytkowincy mają z tym problemy. Skoro nic nie pomaga to może sam przejdzie po pewnym czasie.

Gdzie to jest napisane ? Jakbyś mógł dać jakiegoś linka, cokolwiek. Póki co to na polskiej części forum wisi temat ze zbieraniem informacji odnośnie 1001 i brak jakiegokolwiek odzewu ze strony moderatorów. Może coś przegapiłem...

Odnośnie tego błędu są setki tematów a większość rad sprowadza się do sprawdzenia łącza (co jest oczywistą oczywistością), wyłączenia firewalla, antyvira. I koniec, jeżeli to nie działa to radź sobie sam. Trochę dziwne podejście ale w tej grze to wydaje się być standardem.

Opublikowano

Gdzie to jest napisane ? Jakbyś mógł dać jakiegoś linka, cokolwiek. Póki co to na polskiej części forum wisi temat ze zbieraniem informacji odnośnie 1001 i brak jakiegokolwiek odzewu ze strony moderatorów. Może coś przegapiłem...

Linka niestety nie wyślę ale jak są te informacje o UpDate (co tam się one pokazują u góry z prawej, na pewno wiesz o co mi chodzi) to tam kiedyś pisało (w ang. wersji) że to "naprawili".

Opublikowano

Też mi się coś obiło o uszy, że niby naprawiali, ale nadal na bieżąco powstają nowe tematy z tymi błędami. I nikt sam tego problemu nie rozwiąże EAsy powinno coś z tym zrobić. Ale wiadomo, lepiej spamować nowymi ubrankami...

Opublikowano

service pack 3 pobierz bo już sp2 nie jest wspierany(nie możesz pobierać aktualizacji) możesz sobie tutaj poczytać

http://support.microsoft.com/kb/322389/pl

a tu pobrać

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=24

Opublikowano

Jak patrzyłem na forum BfH to zauważyłem, że bardzo duża cześć graczy ma ten problem, a najlepsze jest to, że EA nie potrafi się wypowiedzieć albo też nie chce, bo większość tematów stoi pusta. Więc może to samo musi przejść.

P.S

Aktualizacja PB? - Tak mi teraz przyszło do głowy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...