Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam. Ostatnimi czasy mam problem z moim laptopem. Problem jest taki, że czasami sam od siebie się gasi. Nie wyskakuje żadne powiadomienie ani nic, komputer nie jest też przegrzany.

I mam jeszcze drugi problem, dzieje się też tak, że czasami gaśnie ekran na jakieś 3-5sekund po chwili włącza się i wyskakuje powiadomienie: ,,Sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność ''

Starałem się to naprawiać, byłem z 2 razy u specjalistów. Mówili, że niby naprawili ale po tygodniu działo się tak znowu.

Piszę tutaj bo już nie wiem gdzie mam szukać pomocy. Wiecie może co zrobić?

PS. Jeśli zły dział to przepraszam nie wiedziałem gdzie to umieścić

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Z tym sterownikiem, to najprawdopodobniej dlatego, że masz pirackiego win7 (tak czytałem na jakimś forum o kompach, bo wujek miał podobny problem) ;) Chyba, że był już zainstalowany podczas kupna, to zwracam honor^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

nie byłeś u specjalistów , może tylko u kolegów którzy reinstalowali ci sterowniki. a ty nic nie możesz zrobić bez dokładnej diagnozy poza tym reinstalowaniem ich

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...