Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro]Ethereal Online ~ 110 Cap Server PVE

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry ze pytam moze juz to bylo ale nie chce mi sie szukac 4 stron: uswawiam gre na 1400x1050 bo chce grac w oknie ( wlasna rozdzielczosc mam 1920x1080 ) ale po wylaczeniu gry ustawienia znowu wracaja tak jak byly na stracie wie ktos co z tym moge zrobic?

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up potrzebujesz settings folderu. jak masz innego silka to weź stamtąd jak nie to daj znać.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

niestety ale nie do silka wrocilem wczoraj na tego priva

tam gdzie masz clienta stwórz folder " setting " i wszystko będzie cacy.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

BlackListed jedyna guild która była przyjacielska i nikt nikogo nie przyciskał , trafiło się kilka typów którzy byli dziecinni ale to internetowi napinacze.BTW ch chary mają crit np spear czy int bow więc nie wiem co ty wmawiasz.Wiz/warlock/bard eu chary nie mają crita.Masz pojęcie o tej grze jak baletnica o popingu , wyjdź na dwór zanim zaczniesz kogoś obrażać i napinać propsy dla ciebie.

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Mam małe pytanko .
Serwer zapowiadał się idealnie jak tylko wszedłem na niego , niestety...... Jak daje TP do np. Jangana odrazu mnie wyrzuca z serwa i nie dam rady wbic juz na postke , gdyż odrazu jak na nią loguję wyrzuca mi silka :/
Myślę , że to może być spowodowane brakiem pliku tego nowego Avatara :/ Ma ktoś te pliczki ? Dodam jeszcze , że korzystam z media a nie full client , ponieważ linki chyba są coś nie halo . Jak tylko przeciągam avka na swoją postać , aby go założyć natychmiastowo wyrzuca ;<
Proszę o szybką odpowiedź , z góry Dzięki Wielkie ;>

@edit

Pobieram aktualnie fullclienta niestety słabiutki transfer :/ w razie jakby było coś nie tak to podam dane na czym polega problem ;)

Opublikowano

BlackListed jedyna guild która była przyjacielska i nikt nikogo nie przyciskał , trafiło się kilka typów którzy byli dziecinni ale to internetowi napinacze.BTW ch chary mają crit np spear czy int bow więc nie wiem co ty wmawiasz.Wiz/warlock/bard eu chary nie mają crita.Masz pojęcie o tej grze jak baletnica o popingu , wyjdź na dwór zanim zaczniesz kogoś obrażać i napinać propsy dla ciebie.

Przeczytaj co napisałem 2 raz :C i potem odpowiedz właśnie takie stwierdzenia są w twoje guild....jak napisałem ale widać nie umiesz czytać. Ludzie ogarnięci odeszli bo nie mogli już słychać pytań typy co to jest FGW co tam dropi i tak dalej :O.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@UP myślałem że odpowiadam na post innej osoby , w takim razie przepraszam Blaz'ie :P

Co Do BL fakt faktem był taki nieogar ale to z powodu że nie było braku na grę i były ważniejsze rzeczy niż EtherealOnline.BlackListed już nie istnieje więc nie ma co się wypowiadać na ten temat :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Panowie zluzujcie troszkę - możecie niektóre sprawy w gildii czy też na PW załatawiać. Serwer już stoi prawie miesiąc więc dobrze prosperuje. Miejmy nadzieję, że jak najdłużej.

Opublikowano

mam pytanie czy jest jakis sposob na zdobycie skillow inny noz dotacja ( chodzi mi o to ze koncza mi sie te poty na mane i hp co dosaje sie na poczatku a chcialbym je jakos zodbyc bo nie usmiecha mi sie miec caly plecak zawalony potami)

Opublikowano

mam pytanie czy jest jakis sposob na zdobycie skillow inny noz dotacja ( chodzi mi o to ze koncza mi sie te poty na mane i hp co dosaje sie na poczatku a chcialbym je jakos zodbyc bo nie usmiecha mi sie miec caly plecak zawalony potami)

Możesz równie dobrze kupić od kogoś poty na hp i mane z item malla.Powtarzam od kogoś.

Tak czy siak, potem czy będziesz chciał czy nie. I tak będziesz mieć plecak zawalony potami.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Opcja przekładania IM'ek z konta na konto jest zablokowana jedynie możesz zakupić za dolary na ich stronie w dziale donate lub na stallu za gold :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...