Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i mysz

GrotchPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Co do klawiatury to nie wiem bo nie miałem styczności , ja bym jej nie kupił ze względu na wygląd oraz umiejscowienie niektórych przycisków . Klawiatura dla graczy , w ogóle zestaw niby dla graczy , ale zrobiony chyba tylko pod wygląd , bo rewelacji nie prezentuje . (Jak chcesz klawierkę dla graczy , a jeśli jesteś nocnym grajkiem to szukaj z podświetleniem :] )

Co do myszki . Słaby kabel , a dokładnie jej izolacja , bardzo niskiej jakości . W realu dziwnie sie ją trzyma , kanciasta . Widziałem ją w hipermarkecie . Taka sobie . Za te pieniądze celowałbym w Logitech , mam od zawsze i cenię bardzo tą firmę .

Opublikowano

Co do klawiatury, to... Jest bardzo fajna. Ma atrakcyjny desing, wygląda na solidną... Szkoda, że ma wtyk PS/2, no ale trudno. W niczym to nie przeszkadza... jeżeli klawiatura jest tylko do użytku domowego. Cena w sam raz... Może z przesyłką wychodzi troszeczkę drogo, no ale cóż.... Czasami trzeba zapłacić.

Widać, że została ona zaprojektowana, specjalnie dla graczy :P (Ale ja spostrzegawczy!)

A co do myszki... WOW, mysz z obciążnikam?! Ciekawe, ciekawe... Szczerze, to chyba bym ją odrzucił z uwagi na cenę... Jeżeli masz dość pieniędzy, kupuj, ale jeżeli chodzi Ci tylko o jakosć i wygodę, to nie brałbym jej na Twoim miejscu. Widać, że polecieli tylko na wygląd... Polecam Ci firmę Logitech. Mam klawiaturę i myszkę w komplecie od 5 lat, i ani razu mnie nie zawiodła :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Co do klawiatury, to... Jest bardzo fajna. Ma atrakcyjny desing, wygląda na solidną... Szkoda, że ma wtyk PS/2, no ale trudno. W niczym to nie przeszkadza... jeżeli klawiatura jest tylko do użytku domowego. Cena w sam raz... Może z przesyłką wychodzi troszeczkę drogo, no ale cóż.... Czasami trzeba zapłacić.

Widać, że została ona zaprojektowana, specjalnie dla graczy :P (Ale ja spostrzegawczy!)

A co do myszki... WOW, mysz z obciążnikam?! Ciekawe, ciekawe... Szczerze, to chyba bym ją odrzucił z uwagi na cenę... Jeżeli masz dość pieniędzy, kupuj, ale jeżeli chodzi Ci tylko o jakosć i wygodę, to nie brałbym jej na Twoim miejscu. Widać, że polecieli tylko na wygląd... Polecam Ci firmę Logitech. Mam klawiaturę i myszkę w komplecie od 5 lat, i ani razu mnie nie zawiodła :)

do domowego użytku za 60zl? kurwa to ja wole iść kupić normalna klawiature za 10 zl i będzie to samo ja tam nie widzę rożni tymi niby "dla graczy " i normalnej klawy miałem swoja już 5 lat i nie było problemow... http://allegro.pl/klawiatura-do-gier-klawiatura-usb-dla-gracza-fps-i2963210122.html masz za 20 zl "dla gracza" wygląda lepiej niż ta twoja za 60 zl i jest na usb
Opublikowano

panowie mi by się przydała klawiatura z podlączeniem mikro i słuchawki ponieważ normalnie kabel bym szybko zerwał patrząc na to że karta muzyczna mam na dole :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

panowie mi by się przydała klawiatura z podlączeniem mikro i słuchawki ponieważ normalnie kabel bym szybko zerwał patrząc na to że karta muzyczna mam na dole :)

No to trzebabyło tak odrazu pisać . Z A4TECH'a widziałem chyba jedną jeszcze za 70 zł http://allegro.pl/klawiatura-do-komputera-pc-z-wejsciem-na-sluchawki-i2958718956.html . Czarna ze srebrnymi przyciskami multimedialnymi , z małym skokiem przycisków . A tak to klawkiatury od 100-180 zł , no i Logitech za 300+ .

Opublikowano

Jak na taką cenę, to wszystko ma okropny design.

Najlepiej idź do euro, albo auchan oni tam mają o wiele lepszy sprzęt i za przesyłkę nie płacisz.

Te klawiatury co podaliście są w auchan za 25zł...

Jak na taką cenę to coś niski poziom DPI, poszukaj jakiejś z 3k DPI+ i z pamięcią, co by można było macro jakieś wgrać i zamknie się też w kwocie 60zł.

Jak Ci nie są potrzebne takie bajery, to bierz Natec Genesis v55, bezprzewodowa i dobrze leży w dłoni, też za jakieś 50,60zł ją kupisz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dzięki za propozycje ale jak mówiłem mam problem w kompie jak podłącze mikro to tak trzeszczy w głośnikach więc mam nadzieje ze dzięki takiej klawiaturze tak nie będzie a i propozycja klawiatury+link ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...