Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]AvonisMt2.pl

Samavi

AvonisMt2  

547 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serwerze ma by? 6 skill?

2. 2. Czy na serwerze maj? by? pety?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta startuje o 17 ?

Wątpię,gdyby startowała o 17 byłoby jakieś info i client do pobrania ;D

Rzadko kiedy się zdarza żeby administracja wszystko robiła na czas ale bywa też i tak ^^

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Clienta jak nie bylo tak dalej nie ma ;/ Mam nadzieje ze wgl ten server wystartuje, ale powoli zaczynam miec watpliwosci.. :/

Pozdrawiam i czekam na clienta i jakies info o postepach na servie.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Hahaha ale teraz się uśmiałem :D

Jeśli tyle im zajmuje pieprzenie się z clientem to ile im zajmie start.

Teraz już nie wątpię w to,że start serwera nie odbędzie się w niedziele,a tym bardziej w sobote ;)

PS.Clienta o 21:00 nie będzie jestem tego pewien,jeszcze raz przeniosą bete :*

Opublikowano

Serwer startuje w weekend teraz miała być beta, która w ogólnie nie była przewidziana. Lecz na prośbę graczy mieli ją zrobić.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Dobra dziś o około godziny 20 udostępnimy stronę oraz otworzymy betę po więcej informacji zapraszam na forum/ team speak 3
Co do clienta niestety będzie się upał do 21/22 natomiast jest patcher link na forum, przepraszamy za problemy.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

ja już te twoje zaraz znam jebać ten serwer

ku..rwa i do tego sponsor to 17 latek już widzę przyszłość tego serwera skończą się kieszonkowe od Mamusi i serwer off

Opublikowano

ja już te twoje zaraz znam jebać ten serwer

ku..rwa i do tego sponsor to 17 latek już widzę przyszłość tego serwera skończą się kieszonkowe od Mamusi i serwer off

To nie zależy ode mnie tylko od technika, który właśnie mi piszę że jest kolejny problem, wszystko już było dobrze, ja tylko przekazuje informacje, wiem że teraz ciągle pracuje. Szkoda tylko że nie mieszkam z tą mamusią i utrzymuję się sam.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Kolejny problem,a to ciekawe ;)

Ps. Troche sie spozniacie mialo byc o 17,4h i 15min opoznienia,a dobra dajmy juz spkoj ;)

Opublikowano

Serwer ogólnie zapowiada się świetnie jak wspomniałem wcześniej :)

Na forum panuje miła atmosfera, administracja odpowiada bardzo szybko.

Administracja bardzo pomocna w każdej sprawie :)

Zapraszam na forum serwera ^-^

Wchodźcie na adres www.avonismt2.pl :)

Pozdrawiam Kirito ;*

kiritoc.png

Opublikowano

Ludzie bez jaj nie robcie na serwerze tak zeby wchodzily bony na maxa bo to bedzie wielka kicha lepiej sie pomeczyc i zrobic dobre a tak jak kazdy bedzie mial najlepsze bony w swoich rzeczach to pvp bedzie zalezalo jedynie od lvl.Ci co graja duzo to beda mieli duze lvle a maly lvl juz nie da rady z nim.A jak by bony nie wchodzily caly czas na maxa to male lvl mialy by jakies szanse bo nie wszyscy by mogli sobie zrobic dobredo ekwipunku. Kilka serwerow znam takich i jest wielka naprawde wielka kicha.

Przemyslcie to dobrze

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Ludzie bez jaj nie robcie na serwerze tak zeby wchodzily bony na maxa bo to bedzie wielka kicha lepiej sie pomeczyc i zrobic dobre a tak jak kazdy bedzie mial najlepsze bony w swoich rzeczach to pvp bedzie zalezalo jedynie od lvl.Ci co graja duzo to beda mieli duze lvle a maly lvl juz nie da rady z nim.A jak by bony nie wchodzily caly czas na maxa to male lvl mialy by jakies szanse bo nie wszyscy by mogli sobie zrobic dobredo ekwipunku. Kilka serwerow znam takich i jest wielka naprawde wielka kicha.

Przemyslcie to dobrze

Pozdrawiam :D

Bony na maxa, a nie wbijanie po 5h perfectów.. ;)

Pozdro. ;d

sygnatura.png

Opublikowano

no ale to jak bada na maxa to bedzie beznadziej nie bo kazdy bedzie mial takie same..

pozdro

Opublikowano

Omg bylo od poczatku pokazane/mowione ze bd full.. a jak ci to nie odpowiada to sa inne servery.<br />Ja jestem za pozostawieniem bonow takie jakie sa..

@Down

Sklej kopare pajacu bo wybuchniesz zaraz..

Po 1 nie wysylam Cie na inne servery (Czytanie sie klania)

Po 2 Propozycje skladaj na forum servera na ktorym zostanie rozpatrzona.

Po 3 Z calym szacunkiem ch** ci do tego gdzie i do kogo sie bede "sapać"

Cya.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Omg bylo od poczatku pokazane/mowione ze bd full.. a jak ci to nie odpowiada to sa inne servery.

Ja jestem za pozostawieniem bonow takie jakie sa..

Chłopie nie wysyłaj mnie na inny serwer,jak zechce sam pójdę,jak nie to zostanę czaisz?

Na zapowiedzi zawsze się bierze pod uwagę propozycję graczy tak? więc dałem swoją propozycję,nie została ona wzięta pod uwagę ok,przeżyję ale co ty kur** jego m.. masz do tego??

PS. Następnym razem jak się będziesz chciał posapać to wejdź na jakiś czat i się pobaw :)

Opublikowano

Omg bylo od poczatku pokazane/mowione ze bd full.. a jak ci to nie odpowiada to sa inne servery.<br />Ja jestem za pozostawieniem bonow takie jakie sa..

@Down

Sklej kopare pajacu bo wybuchniesz zaraz..

Po 1 nie wysylam Cie na inne servery (Czytanie sie klania)

Po 2 Propozycje skladaj na forum servera na ktorym zostanie rozpatrzona.

Po 3 Z calym szacunkiem ch** ci do tego gdzie i do kogo sie bede "sapać"

Cya.

Ty gownie wyjdz na drwor pajacu.Siedzi dziecko przed komputerem i mysli ze przez kabel jest cwaniakiem.Zapraszam jak taki kozak jestes do Warszawy na prage scierwo to pogadamy.A jak nie to stul pysk.

Opublikowano

Ty gownie wyjdz na drwor pajacu.Siedzi dziecko przed komputerem i mysli ze przez kabel jest cwaniakiem.Zapraszam jak taki kozak jestes do Warszawy na prage scierwo to pogadamy.A jak nie to stul pysk.

Yhym 19-nasto letnie dziecko;) ciekawe bardzo!

To dawaj do Chełma, taka sama droga jak tak spinasz.. do mnie mowisz ze przez kabel jestem cwaniakiem a ty co soba prezetujesz? nic, 0. -.-

Wiec przestan pyskowac i sam wyjdz na dwor bo cie zaczyna glowa bolec chyba ;/ smutne :(

@Top

Kiedy bedzie strona i testy o ktorych byla mowa na forum??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...