Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Anivia - zapowiedź nowego skina

ArhiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JwqPd4a.jpg

Z głównego forum LoL.

Nie wygląda jak spodziewany z serii Battlecast i w dodatku jest to jego wczesna wersja : ma nas jeszcze zaskoczyć.

Not Battlecast - something different.

This is still an early version. There's more surprises ~ Morello

Czyżby tematycznie wzorowany na pustce? Void Phoenix?

Ach tak - warto przypomnieć o nadchodzącym tzw. Lunar reaveal i z skinów z tej okazji. Być może jeden z takich na tą okazję.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Taki coś w stylu pustki - mi bardziej podchodzi pod kolorystyke blitz'a//aniołów z DMC 4 :D Jednakże fajnie to bd wyglądało, jeszcze jak by skille poprawili graficznie to super by było ^^ (Ciekawe jaka cena będzie :D ?)

Opublikowano

Czy ja wiem czy do Kayle? Kayle jest złoto niebieska - to jest fioletowo niebieskie, bardziej kolorem podchodzi po pustkę lub pod skin Diany - Mroczna Walkiria.

Spodziewam się go na Lunar reveal czy tam lunar reneval - kto wie może to będzie limitowana (równie dobra jak legenda).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Pewnie kolejny legendarny, ostatnio tylko takie robią.

Oczywiście, niedługo Lunary do Corkiego, Xina, Cassio i Jarvana. Ale ta Anivia całkiem ładna, a trzeba przyznać, że to jeszcze wczesne stadium modelu.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Mogliby zrobić Ognistą Anivie, zamiast ściany lodowej, to płonąca, rzucałaby ogniem. I płonące skrzydła.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Bardzo ładne kolory, i faktycznie... Podobna do Kayle <nie pod względem kolorystyki> :P

Opublikowano

Mogliby zrobić Ognistą Anivie, zamiast ściany lodowej, to płonąca, rzucałaby ogniem. I płonące skrzydła.

taaaak historia lodowego feniksa idealnie pasuje do ognistej anivi !! gz za inteligęcję :)

topic bardzo ładny skin może jeszcze poprawią :D

16k7y4p.png

Opublikowano

taaaak historia lodowego feniksa idealnie pasuje do ognistej anivi !! gz za inteligęcję :)

topic bardzo ładny skin może jeszcze poprawią :D

A skin do Branda?

topic: Może wreszcie pierwszy ładny skin do Anivii.

Opublikowano

skin jak bedzie legendarny to nikt go nie kupi bo anivia nie jest tego warta (useless)

Powiedz to Froggenowi - jak przeciw niemu grają to praktycznie zawsze ban na Anivię leci.

Ja bym także kupił - mainowałem Anivkę dość długi czas.

@down - żart o Arcticuno przestał być zabawny jakieś 100 lat temu

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...