Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efektywne zarobki w sieci?

Gryz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6lat pracy to za mało :/

Jak już się mam słuchać to only +10 bo z takim stażem to gówno wiesz.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Zadam Ci tylko 3 pytania, jeżeli na nie opowiesz prawidłowo ( bez szukania odpowiedzi w necie to zdałeś mój amatorski test )

1. Co sądzisz o "wymianie linków" ang. link exchange

2. Jaka jest różnica między "on-page SEO" a "off-page SEO"

3. Dlaczego Wikipedia znajduje się prawie zawsze na górze strony wyników, nie zależnie od tego czego szukamy

@kewinpolak

Ja się tym zajmuje od ponad pół roku, a wiem na ten temat więcej jak każdy z moich nauczycieli od biznesu co maja 10+ doświadczenie.

Opublikowano

1. Skuteczna, jednakże tylko w przypadku jeśli strony są ze sobą w jakimś stopniu tematycznie powiązane.

2. Szczerze mówiąc nie interesowałem się wymianą linków, w tym SEO - a co za tym idzie, nie rozróżniam tych pojęć, aczkolwiek uzbroję się wiedzę z tego zakresu.

3. PageRank i Ranking Alexa.

Opublikowano

PLOX, Kill yo self..

Sama historia na blogu mnie urzekła, jak dla mnie nie istnieją sposoby, żeby w internecie się wzbogacić wypełniająć jakieś ankietki i inne tego typu shity ;/.

Zresztą - sam twój reflink nie sugeruje pomocy, ale po prostu lepszy dla Ciebie biznes, idź szukaj łosi :<

Pozdrawiam, Ikinoma.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Cieszę się twoim szczęściem, naprawdę - tyle, że na moim blogu umieszczam DARMOWE PORADY, twoją sprawą jest czy z nich skorzystasz, czy nie - jeśli coś Ci nie pasuje, przynajmniej nie komentuj, SEO to gówno. Zadajesz mi jakieś pytania i na ich podstawie oceniasz mnie, śmieszne - to samo mógłbym zrobić ja, zaskakując Cię czymś - zesrałbyś się w locie, gdzieś między polską, a meksykiem. Także nie sraj wyżej niż masz dupę, nie bądź głupiomądrym i nie próbuj za wszelką cenę zabłysnąć. Widzisz, ja jestem szczery - nie potrafię wszystkiego, ty również nie - właśnie w tym celu powstał ten cholerny blog, by wymieniać się relacjami na dane tematy, ty po prostu nie rozumiesz najprostrzego pojęcia - stwierdzam zbyt niski iloraz inteligencji. Śmieszysz mnie gościu, naprawdę - żyj sobie własnym życiem, zobaczymy jak na tym wyjdziesz "milonerze" - peace and love.

@EDIT

Widzisz, jestem taką ciotą - że nawet poziom amatorski zjada mnie dupą.

Opublikowano

Z tego typu serwisów, moim zdaniem najbardziej opłacalnymi są Firecash, oraz Astrocash - największe stawki, tyle że trzeba wypełnić ofertę przed pobraniem pliku. Standardowe uploady, szczerze nie dają rady przy tych dwóch programach.

Opublikowano

Cieszę się twoim szczęściem, naprawdę - tyle, że na moim blogu umieszczam DARMOWE PORADY, twoją sprawą jest czy z nich skorzystasz, czy nie - jeśli coś Ci nie pasuje, przynajmniej nie komentuj, SEO to gówno. Zadajesz mi jakieś pytania i na ich podstawie oceniasz mnie, śmieszne - to samo mógłbym zrobić ja, zaskakując Cię czymś - zesrałbyś się w locie, gdzieś między polską, a meksykiem. Także nie sraj wyżej niż masz dupę, nie bądź głupiomądrym i nie próbuj za wszelką cenę zabłysnąć. Widzisz, ja jestem szczery - nie potrafię wszystkiego, ty również nie - właśnie w tym celu powstał ten cholerny blog, by wymieniać się relacjami na dane tematy, ty po prostu nie rozumiesz najprostrzego pojęcia - stwierdzam zbyt niski iloraz inteligencji. Śmieszysz mnie gościu, naprawdę - żyj sobie własnym życiem, zobaczymy jak na tym wyjdziesz "milonerze" - peace and love.

@EDIT

Widzisz, jestem taką ciotą - że nawet poziom amatorski zjada mnie dupą.

Tym postem pokazałeś kto ma ten "niski iloraz inteligencji", "SEO to gówno" SEO to nie jest metoda na której się zarabia po pierwsze to jest zupełnie co innego.

Opublikowano

SEO to nie jest metoda na której się zarabia po pierwsze to jest zupełnie co innego.

Odkryłeś amerykę! Poprawka - ja tylko zniżyłem się do twojego poziomu, wracam na swój.

Opublikowano

SURVEYS - WYPIERDALAJ -_-. Kolega reklamuje bloga, na którym podaje link do płatnego downloadu!

Opublikowano

Tym postem pokazałeś kto ma ten "niski iloraz inteligencji", "SEO to gówno" SEO to nie jest metoda na której się zarabia po pierwsze to jest zupełnie co innego.

Jeśli SEO to 'gówno' to powodzenia w biznesie.

Ale zawsze zostają firmy od SEO, albo strony z backlinkami.

@Down

No wiem, bo raczej jak w apostrofie to raczej się orientuję ,że to nie Ty.

Opublikowano

Jeśli SEO to 'gówno' to powodzenia w biznesie.

Ale zawsze zostają firmy od SEO, albo strony z backlinkami.

To nie ja napisałem, że SEO to 'gówno' tylko zacytowałem, wiadomo, że bez tego w biznesie online ani rusz, no chyba, że ktoś robi stronkę typu: google, youtube, ebay itp wtedy są potrzebne tylko backlinki i dobra reklama.

Opublikowano

kolego up, reflinkow nie tolerujemy.

@ kakoke ma racje, nie znsz sie zbytnio

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

to po co mowisz ze 2 metody skoro tylko 1 znasz? lol

@usun reflink z cytatu bo ban poleci

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...