Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybciejsze Logowanie?

Arcio_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w rev6 wyczytalem cos o 4 serverach

There is 4 login server DNS:

gwgt1.joymax.com -> 121.128.133.28

gwgt2.joymax.com -> 121.128.133.30

gwgt3.joymax.com -> 121.128.133.28

gwgt4.joymax.com -> 121.128.133.29

pisza ze jezeli wbijasz w 121.128.133.28 to masz 50% szybciej wbic

Making such a server to be avoided at all cost since on a perfect odds

121.128.133.28 -> 25% -> 50%

121.128.133.28 -> 25% -> 50%

121.128.133.29 -> 25%

121.128.133.30 -> 25%

prosze wyjasnic o co tu chodzi i jak sie dowiedziec przez jaki server ja wbijam :) bardzo byl bym wdzieczny

Opublikowano

wchodzisz w uruchom , wpiujesz cmd, wyskakuje ci okienko, wpisujesz netstat -n i masz do jakich ip sie laczysz, i szukasz tego 121.128.133.26/7/8/9:15579 czy cos takiego ;)

a szybsze jak coś, a nie szybciejsze

Opublikowano

Oni nie pisza ze jak masz 28 to szybciej mozna wbic tylko ze jest 50% szans ze polaczysz sie z tym ip, najszybciej sie wbija jak uda sie polaczyc z 121.128.133.30, ale to zadko sie zdarza, ja niedawno ciagle laczylem sie z 30 ale teraz zawsze wbijam na 29. Slyszalem ze 28 jest dla goldfarm i tam sie dlugo wbija itp. ale czy to prawda, a dla ludzi z premka jest bodajze 108 (bo jak wbijalem z premka to taki sie pojawial xD)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

to co z tego i tak są kolejki nic z tym sie nie zrobi

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
[to co z tego i tak są kolejki nic z tym sie nie zrobi/quote]

No właśnie kolejki wg tej teorii są na każdy z IP porozdzielane ... Jednak uważam , że to NIE DZIAŁA . Wiele osób na legit forach podobnie ... ten "sposób" pomaga tym , którzy chcą wierzyć w szybsze logowanie . Po prostu czekać przy autologinie .

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Najszybciej się wbija minutke po inspekcji bo jest easy... A już po 2 godz ofc crowed.To jest jakaś ściema żebyśmy się nie czepiali że nic nie robią takie moje zdanie , pozdro.

Opublikowano

najszybciej się wbija na porcie 30, swojego czasu edytowałem plik hosts , aby ciągle się z 30 łączyć i wbijałem w ciągu 1-2-3 h max, ale rozłączało mi coś neta (win 7) to musiałem zrobić formata i nie mogę tego edytować , bo wtedy mi neta rozłącza co 3-4h :/

więc jeżeli nie wierzycie sprawdźcie port 30 i się przekonacie, kolejki są, ale na każdym porcie z osobna, bo nie wierzę, żeby w 100% moich prób , gdy logowałem się na port 30 postacie logowały się po kolei w odstępie 2-3min

Opublikowano

Ja mam lepszy sposob na logowanie ^^Odpalasz silka/ki, wlaczasz logowanie i wczasie logowania odpalasz gre "Hulk"... Mi przez to wbija max 1h... testowalem w nocy, z rana i popoludniu... zawsze do 1h, co wczesniej bywalo do 12h

Wiem wiem... teraz bedzie spam na dole, ze co ja gadam itd... nie wierzysz, to sprawdz ;)

Opublikowano

@up

mi sie zdaje ze to bardziej szczescie niz pomoc gry Hulk ;]

a co do tych wszystkich serverow to zdania sa podzielone.. niektorzy mowia ze szybciej niektorzy wolniej a tego dnia tyle botow wiec szybciej a tego dnia mniej ;]

najlepiej puscic logga jak sie idzie do szkoly wracasz i grasz ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

@UP

najlepiej to premke zakupić bo czasami wracasz i labo bug albo dalej sie loguje

@2xUP

co ma hulk do silka to zależy od szczęścia

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
Ja mam lepszy sposob na logowanie ^^Odpalasz silka/ki, wlaczasz logowanie i wczasie logowania odpalasz gre "Hulk"... Mi przez to wbija max 1h... testowalem w nocy, z rana i popoludniu... zawsze do 1h, co wczesniej bywalo do 12h

Wiem wiem... teraz bedzie spam na dole, ze co ja gadam itd... nie wierzysz, to sprawdz ;)

Ja sądzę , że to ostatnie zdanie miało powstrzymać komenty ^^ Ale mimo to , sprawdź to w piątek o 18 lub 19 jeśli zadziała , to hohoho możesz mieć fajnie (nie , nie wiem zbytnio o co mi chodziło xD)

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano

Dobra, dobra, nie spamić mi już ty z tym szybciejsze. Ogólnie kija wam da takie zmienianie portów, i tak będzie wbijać w dym czasu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...