Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Kara Za Wykrycie Wlasnego Priva ?

dawkad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanwia mnie pytanie jak cie zlapia ? to co robisz jada do ciebie blokujja ci internet wysylaja list ????? i jak cie zlapia jaka kara ? 10.000$ ?

Opublikowano

Witam zastanwia mnie pytanie jak cie zlapia ? to co robisz jada do ciebie blokujja ci internet wysylaja list ????? i jak cie zlapia jaka kara ? 10.000$ ?

Wydaje mi się, że kara może być liczona w setkach tysiecy jeśli uzyskujesz z tego jakikolwiek przychód, bądź wpływasz na pomniejszenie przychodu autora.

Opublikowano

osobiscie usunolem pliki serverowe server mialem przez hamahi server byl onjline jakies max 30h cos mi zagraza ? 0 dochodow max gralo 10 osob

Opublikowano

jestem w Angli to zmienia cos ?

Wiem ze można odpalać servery z poza europy dlatego chińczyki maja ich sporo

Opublikowano

jestem w Angli to zmienia cos ?

Uwierz mi, że jakby Ci coś groziło to byś o tym już wiedział. Nie wspomnę o tym, że na onet.pl już by również o Tobie pisali.

Jeszcze raz powiem, nic Ci nie grozi, śpij spokojnie.

Opublikowano

1. Nie mają prawa zablokować ci priva - to byłoby bezprawie

2. GameForge działające w europie nic ci nie zrobi bo nie masz kradzionych od nich plików

3. Jedyni ci którzy mogą się przyczepić to ci z Longju2 Team ( a Longju2 już daaaaaawno nie działa )

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

ale bylo cos z przypadkiem DoofMt2 musili zamknac server (Mieli dedyta) Dedyk chyba uzywa sieci root ale nie jestem pewny

Kiedys czytalem na elitepvpcos takigo

Servery hamachi 10% zlapania

Lan czy jasko tak 60%

root 99% zlapania

Opublikowano

Wy jesteście żałośni na maksa, czasem nie mogę uwierzyć że nasz naród jest tak głupi. Pliki serverowe są legalne, łączenie się do nich clientem metina jest nielegalne. I jaka zaś kara 10000$? Skąd wy takie chore informacje bierzecie, idźcie lepiej na dwór, ojj jest właśnie 04:05, dla takich dzieciaczków za późno, idźcie spać drogie dzieci, jutro do przedszkola ;<

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

Nie mogą ci nic zrobić. Mogliby się doczepić gdybyś czerpał z tego jakieś przychody np. zrobił is sms czy coś w ten deseń. W przypadku Doofmt2 mieli is chyba i dlatego się do nich doczepili. Teraz Doofmt2 istnieje legalnie jak NewWorld 2.0 i gameforge dostaje jakiś % z ich przychodów z is.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Czemu myślicie że GF dostaje jakiś % Za co jak oni nie wyprodukowali go Ymir stworzył Metina.A po za tym GF ma swoje spolszczone pliki A my Mamy Chińskie Pliki i sami sobie spolszczamy NPC itd.Wydaje mi się że mają prawo do Spolszczenia .W końcu oni je zrobili a my korzystamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...