Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie do o tych słuchawkach ?

Dro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy ktos miał kontakt z tymi słuchawkami , i mógłbym coś o nich powiedzieć , jakąś krótką recenzje, jaka jest jakoś dźwięku , jak działa mikrofon , czy są one trwałe, ogolna ocena może od 0/10 z uzasadnieniem , pytam ponieważ obecnie nie posiadam żadnych słuchawek ,a jestem zapalonym graczem battlefielda trzeciego i granie bez słuchawek sprawia troche problemów , Dziękuje za wszystkie opinie ;)

SŁUCHAWKI SAITEK TRITTON TRIGGER XBOX 360/PC

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Trittony na xboxa to jedne z lepszych słuchawek.

Bardzo dobrze przez nie słychać wszyściutko.

Kroki itd.

Polecam.

Opublikowano

Myślałem też o detonatorach trittonach , bo są nie stereo jak trigger a neodymowe , nie wiem czy jakoś dźwięku jest dużo lepsza , ale są droższe o 100 zł ;d,

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Witam , czy ktos miał kontakt z tymi słuchawkami , i mógłbym coś o nich powiedzieć , jakąś krótką recenzje, jaka jest jakoś dźwięku , jak działa mikrofon , czy są one trwałe, ogolna ocena może od 0/10 z uzasadnieniem , pytam ponieważ obecnie nie posiadam żadnych słuchawek ,a jestem zapalonym graczem battlefielda trzeciego i granie bez słuchawek sprawia troche problemów , Dziękuje za wszystkie opinie ;)

SŁUCHAWKI SAITEK TRITTON TRIGGER XBOX 360/PC

Słuchawki dobre ale z Trittonów bierz 720

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupiłem owe słuchawki i mam ostrzeżenie dla potencjalnych nabywców,jeżeli ktoś ma duże uszy to słuchawki będą go cisły .Sam mam dość duże uszy i po wielogodzinnym korzystaniu ze słuchawek odczuwam dość spory ból ,ponieważ słuchawki są dość małe a raczej "te miejsce na uszy" :P , nie wiem jak to sie profesionalnie nazywa .

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Jak ci przeszkadzają to sobie spróbuj zdjąć jakoś te gąbki ale wtedy nie będą kryte i główny fun z dźwięku wyleci.

Opublikowano

ogólnie te słuchawki to jakiś niewypał no niby fajnie wszystko słychać kroki ,strzały itd no ale jednak grac w nich dłużej niz 2-3 godziny sie nie da.

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Na przyszłość idź do sklepu i najpierw je przymierz, nawet jeśli chcesz kupić online, też kiedyś zrobiłem błąd kupując headset który miał zbyt mały "uchwyt" na ucho

Miałem kiedyś Turtle Beach Ear Force PX5 7.1 i było sporo miejsca na ucho

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Mam trittony i się sprawiają bardzo dobrze.

Ale jak masz "duże uszy" to lepiej idź do sklepu i przymierz zanim kupisz ;)

Oceniam 9/10 bo nic nie jest perfekcyjne xD

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...