Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Palladium

srhadghzethjaet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbierać 5-3, tam na dole bedzie taka niebieska mgielka)

wymieniać 5-2.

Jeżeli nie chce ci się zbierać ręcznie możesz puścic triala Open Stealth( jeżeli nie wykorzystałeś)

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Lecisz na 5-3

Na dol w mgłe zbierasz all ładownie lecisz na 5-2.. do bazy wymieniasz

1 energia do gg --> 15 pall , czyli 3k ładowni 200 energi

Opublikowano

1 Ważna rada jak nie masz FE nie masz po co lecieć - zaraz spadniesz na ziemię.(chyba że jesteś w takiej firmie że tylko ona dominuje na pallce to możesz nawet BB lecieć).

Opublikowano

1 Ważna rada jak nie masz FE nie masz po co lecieć - zaraz spadniesz na ziemię.(chyba że jesteś w takiej firmie że tylko ona dominuje na pallce to możesz nawet BB lecieć).

pl vru czyli PIKI jazde chyba rob, i mam SFE ale to i tak teraz flax xD

Zbierać 5-3, tam na dole bedzie taka niebieska mgielka)

wymieniać 5-2.

Jeżeli nie chce ci się zbierać ręcznie możesz puścic triala Open Stealth( jeżeli nie wykorzystałeś)

jak wleciec na 5-1? ^^
Opublikowano

Po pierwsze nie jednego FE BB w ciągu mojej 5,5 letniej kariery w darkorbit widziałem.

Po drugie dominacje firm kończą się zwykle ogólnym sojuszem, i nie trwają dłużej niż 2/3 dni

Po trzecie oczywiście że można bez FE lecieć..

Powiecie mi wszystko o palldaium jak leciec gdzie zbierac gdzie wymieniac ?

Z góry thx

Zbierasz na mgiełce na frachtowcu (5-3) na dole, nie ubijaj alienów, jak cie zaatakują to po prostu lecisz i tam gdzie są gracze i czekasz aż sie odczepią, zwykle trwa to nie więcej niż 2 min. Lecisz na 4-5, musisz mieć min. 16 lvl, wlatujesz w którykolwiek z tych portów bliżej środka, potem lądujesz na 5-1, skąd przez środek, tam gdzie są kamyki lecisz i je omijasz ( nie możesz lecieć po tych " czystych " strefach na dole i górze mapy, ponieważ tam są miny, następnie na 5-2 do bazy jak masz coś sprzedać/przeposażyć konfy, a jak nie to do portalu, potem lecisz do tej mgiełki najprostszą drogą a jak uzbierasz full to przez miny które są po lewej granicy ze strefą aż do góry także nie ma co ich omijać, i do portu. Lądujesz na 4-4, lecisz 4-5, 5-1, 5-2 sprzedajesz i zbieramy od nowa.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...