Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak zwiększyć swoje fps`y 2

nojs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie chcę poinformować że to nie jest kopia tematu Greeda.

Tutaj przedstawię kilka innych i bardzo przydatnych rzeczy które umożliwią nam w grze większą ilość Frames Per Second ( Klatek Na Sekundę ).

Na początek to trzeba zrobić to co w temacie autorstwa użytkownika Greedo.

Na to już wszystko zrobione więc bierzemy się za inne sposoby.

Wszystkie linki są w odnośnikach o kolorze żółtym.

1. Game Booster - bardzo przydatny i popularny program do zwiększania wydajności procesora poprzez wyłączanie niepotrzebnych funkcji, a nawet używanie "wirtualnego pulpitu". W tym przypadku jest to nowa wersja stworzona przy współpracy profesjonalnej firmy oferującej wysokiej jakości sprzęt dla "graczy" Razer. jest to wersja beta, ale wygląda ona świetnie

2. Advanced SystemCare Pro 6 - Program który oferuje profesjonalną ochronę systemu i przyspieszający twojego PeCeta o 300% !

3. 4GB Patch - Mini program oferujący patchowanie plików gry które daje większą wydajność poprzez zwiększenie używanej tymczasowej pamięci RAM. Najlepiej sprawuje się na systemach 64 bitowych, ale na 32 bitowych też jest dobry. Po prostu pobieramy i uruchamiamy plik. Wybieramy plik który ma zostać spatchowany w tym przypadku to będzie iw3mp.exe lub iw3sp.exe. Odczekujemy chwilkę i pojawi nam się okno z informacją o prawidłowym spatchowaniu pliku. Program sam robi kopię .BACKUP, czyli kopię zapasową w razie błędów czy niezadowolenia z pracy.

To tyle tego wszystkiego. Jest tego mało, ale bardzo pomaga.

W razie problemów z linkami, programami, konfiguracjami itp. pisać pod tematem. Pozdrawiam nojs

Opublikowano

Proszę moderatora o usunięcie tego pseudo " tuta " ponieważ wszystkie programy proponowane przez autora w rzeczywistosci zle dzialaja na nasza gre a w szczegolnosci na nasz komputer. Dziekuje dobranoc

szefmarcin.png

Opublikowano

^To, że masz komputer z Dirtu, nie znaczy, że na innych też tak działają :). Przykład? Ja mam komputer z nie najwyższej półki, a z tymi programami w gry typu skyrim mogę grać na full hd przy 60-90 fps'ach :) W codzie 4 też się przydają :D. Zwłaszcza na dużych mapach gdzie jeden lag może przesądzić o tym, czy padniemy :D

Opublikowano

znajdź w Twoim miescie kursy na temat wykorzystywania pamieci przez programy ( co 2 mc w kazdej lepszej uczelni ) Przejdz sie na ten kurs, a potem sie wypowiedz ok? Bo jezeli nie masz zielonego pojecia o czym piszesz to nie pisz, proste...

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...