Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropek

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam dropka na PL'u w trakcie roboty i mam takie eq:

FMS+9 średnie 42%, 6int kd śmierci i potwora+4

YY+9 1k hp, 10do pż, 15magia (Do tasu na 2k hp, 10do PZ i cos wartości) kd speeda i defa+3 ;x

Wyzywka+9 (czysta ;x)

Kozaki+9 5b 1.5k hp reszta śmieci

Złoty naszyjnik+6 2k hp

Perłowa bransoleta+5 2k hp

Ebonitowe kolczyki+9

5kątna tarcza+1 (nno) / okrągła+7 (czysta)

Skile: Czarowane ostrze m2, Strach m1 (zacznę dropić jak skile bd m5+)

Buff: Pomoc i błogo 31%

I to moje pytanie: Czy dam radę w 55lvl'u na metkach na sohan i na lordzie? Czy bd miał duże problemy? Wiem, że nie jest to jakiś pro elo elo dropek ale na nic innego mnie nie stać ;x

Za pomoc dam lajki.

Opublikowano

Skille mógłbyś podbić do M3-M4, + jak masz z 350 deffa to możesz iść spokojnie. A najlepiej samemu pójść i się przekonać. I zebyś szybciej wybijał to przydałoby się coś na zwierzęta ale nie obowiązkowo. Metki sohan powinieneś wziąć spokojnie bo są łatwe do ubicia.

Minus.png
Opublikowano

Jak już pisałem postać jest w trakcie roboty ;x nie ma jeszcze tego 55lvl'a. Jestem na 35lvl'u ale w ciągu dwóch tygodni planuję wbić ten 55lvl (Nie bd specjalnie expił ! Wbije lvl przy dropieniu a że nie mam bojowca to jeszcze nie dropie)

I te zbędne komentarze typu "Idź spróbuj to się dowiesz" zostały reportowane ;x

Opublikowano

Musisz mieć w branzie jeszcze te 10% do pż bo na lordzie nie dasz rady full spota tak to na teraźniejszą chwile dasz rade z metinami.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak już pisałem postać jest w trakcie roboty ;x nie ma jeszcze tego 55lvl'a. Jestem na 35lvl'u ale w ciągu dwóch tygodni planuję wbić ten 55lvl (Nie bd specjalnie expił ! Wbije lvl przy dropieniu a że nie mam bojowca to jeszcze nie dropie)

I te zbędne komentarze typu "Idź spróbuj to się dowiesz" zostały reportowane ;x

I dobrze .

Posłuchaj mnie :)Twoim głównym mankamentem będą skile które na m5 będą już przyzwoite lecz najlepiej odrazu na G próbuj wiem ile to roboty :)

Poza tym eq podbij wszystko do +9 i będzie Ci się świetnie expiło/dropało wszędzie a na lorda z gorszym eq się chodziło :)

Zaopatrz sie w zielone potki i będzie świetnie.

Opublikowano

Musisz mieć w branzie jeszcze te 10% do pż bo na lordzie nie dasz rady full spota tak to na teraźniejszą chwile dasz rade z metinami.

Srebrna+9 10do pż by starczyła? Bo ew taką bym mógł kupić ;x

@UP

Zacznę dropić od skili m5 i dziennie bd czytał :) Mam mentala 38 (tylko pod pvp) i robie tam skile na G a kiedyś muszę mieć kase aby wbić je na P więc zrobiłem dropa :) Oczywiście na dropku jak skile bd już G (za jakieś 9/10miesięcy) od razu bd wbijał je na P :) Taki mały plan na przyszłość :D A gdy już zarobie na te kamyki to wbije sobie spokojnie 75lvl i na metki do dt ;x

Opublikowano

Dokładnie i świetne rozplanowanie.

Widzę ,że jedziesz bez IS'a i to się szanuje.

no więc drop tym surką Kamole/KU/KD i będzie w porządku a tego lorda uciągniesz z pewnością.

Ta srebrna którą podałeś idealnie się nada lecz z wyższym lv możesz zmienić na Białego Złota lub juz nieb.łez.

Opublikowano

No na IS'a wydałem hmmm z 40zł (przez sms'a :P Kasa mi przepadała to wydałem ;x)

A ta srebrna i na mentala musi być do pvp ;x bo aż tyle kasy nie mam aby kupować po kilka itemów ;x

Opublikowano

Czytaj skille to jest najważniejsze.

Metki 55 bez problemu będziesz ubijał ja na dropku wp z gorszymi skillami ubijałem a 65 z buffem bez ubijesz.

Lorda bez problemu ubijesz.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Skile na każdej postaci u mnie są zawsze na pierwszym miejscu ;x zaraz za nimi biolog ;)

To cieszy mnie, że dam rade ;x a myślałem, że bd musiał eq jakieś lepsze kupować.

Opublikowano

Witam. Posiadam dropka na PL'u w trakcie roboty i mam takie eq:

FMS+9 średnie 42%, 6int kd śmierci i potwora+4

YY+9 1k hp, 10do pż, 15magia (Do tasu na 2k hp, 10do PZ i cos wartości) kd speeda i defa+3 ;x

Wyzywka+9 (czysta ;x)

Kozaki+9 5b 1.5k hp reszta śmieci

Złoty naszyjnik+6 2k hp

Perłowa bransoleta+5 2k hp

Ebonitowe kolczyki+9

5kątna tarcza+1 (nno) / okrągła+7 (czysta)

Skile: Czarowane ostrze m2, Strach m1 (zacznę dropić jak skile bd m5+)

Buff: Pomoc i błogo 31%

I to moje pytanie: Czy dam radę w 55lvl'u na metkach na sohan i na lordzie? Czy bd miał duże problemy? Wiem, że nie jest to jakiś pro elo elo dropek ale na nic innego mnie nie stać ;x

Za pomoc dam lajki.

na metkach tak na luzie jenakże na lordzie musisz mieć branze 10% do pż

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie wydaje mi się, abyś dał radę na Metinach Śmierci z 300 obrony i taką tarczą. Zrób ekwipunek z bonami do PŻ oraz full HP. Do tego tą okrągłą zrób na +7/8 i zakup roski (ewentualnie mounta).

PS. Oczywiście skille też obowiązkowo.

Opublikowano

@UP

Mam jeszcze okrągłą +7 ;x

Roski bd sam robił

A Mounta też bd miał (Ten z metków co leci i daje defa) ;x

Opublikowano

Ja moją sura 52lvl ostrze G10 zbroja G1 strach M2 eq podobne do twojego tylko fms 37 śr zbrojka na 48+7 i daje radę to ty też dasz. Bransa 10 do pz? według mnie to kpina. Marny dodatek bez którego da radę. Mając strach i 54 lvl + żaden moob się na ciebie nie rzuci. Tylko lord więc problem z full spotem do kosza. Po co Ci w takim razie ta Bransa jak będzie cię bił sam lord? Do metkow? Buff jest od tego. Tańszy i przydatniejszy potem. W DT lepiej mieć własnego buffa niż błagać o pomoc smoka od jakiejś szamanki jak będziesz miał już ten 75. Zamiast bransy kup sobie całe depo ku, śmieci do biologa(zęby,księgi klatw).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...