Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] klan dla kredytów

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się teraz sprzedawać kredki na pl3 ??? Najpierw musze narobić tych kredek dlatego się pytam

PS:Mam nadzieje że to niezostanie potraktowane jako handel

x

Opublikowano

Wątpie że ktoś kupi bo to najbardziej zabocony PL ale w sumie teraz wszyscy nowi gracze idą tam więc nie wiem ;x

Opublikowano

no tak ale jestem ciekawy czy ktoś to będzie kupował a może na innych serwerach ??

x

Opublikowano

W tych czasach kupowanie kredytów?

Pff chciałbym widzieć kto kupuje kredy xD

Teraz przy takim sprzęcie kredki lecą szybciutko, dodatkowo początkujący boci najpierw na alienach więc też ma kredyty.

Opublikowano

W tych czasach kupowanie kredytów?

Pff chciałbym widzieć kto kupuje kredy xD

Teraz przy takim sprzęcie kredki lecą szybciutko, dodatkowo początkujący boci najpierw na alienach więc też ma kredyty.

ludzie już nie raz narzekali że na danym serwerze niema kredytów

x

Opublikowano

ale ziomek nie ma kredytow ale jaka masz gwarancje ze ludzi akurat od cb kupia?

zawsze ktoś kupi tylko muszą być ogromne sumy i sprzedawane na allegro bo tak będą się bać :) powiedz że te 10% bierzesz na siebie(wiesz o co chodzi:) )

Opublikowano

Moj kolega z klanu sprzedaje na PL1 i jakos od 5-6 okolo miesiecy nie dostal bana wiec mysle ze nie leca jak szalone tylko ludzia ktorzy chca za wszelka cene zdobyc ludzi do zakupu np pisza na czacie globalnym

Opublikowano

Za sprzedaż kredytów lecą bany jak szalone.

a co mnie to ochodzi ja bana dostanie czy oni a jak nawet to co te konta będe słabe :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...