Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ Sieć Serwerów Minecraft 1.4.7 ■ PvP, SkyBlock, FreeBuild [24h/7] Dołącz do Nas!

leper1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy serwer posiadał piekny spawn. Uważam, że macie bardzo utalentowaną grupe budowniczych, lecz jesli spawny robilscie sami to szaczun. Twoja prezentacja serwerow na MPC forum jest zachęcajaca do wejścia. Kazdy z tych serwerow odwiedziłam i uwazam ,że macie bardzo duze doświadczenie z serwerami, umiecie utrzymac serwer, a takze przyciągnac uwage graczy. Ja sie skaleczyłam w palec, wiec nie bede sie az tak bardzo rozpisywac, lecz o tym serwerze mozna wiele dobrego powiedziec. Ogolnie nie lubie serwerow z duża iloscia graczy. Lecz liczba graczy świadczy o waszym serwerze. ;3 Napewno polece serwer wsrod moich znajomych. Atlanta.!

I LOVE PLACKI!

Moj biedny paluszek ;(

PS: Na kazdym serwerze spedziłam 15 min. uważam ze ten spam i te lagi sa nie do wytrzymania! A lagi sa spowodowane tym ze bardzo duzo graczy znajduje sie na serwie, a takze moją muzą ktora słucham :)

Opublikowano

Każdy serwer posiadał piekny spawn. Uważam, że macie bardzo utalentowaną grupe budowniczych, lecz jesli spawny robilscie sami to szaczun. Twoja prezentacja serwerow na MPC forum jest zachęcajaca do wejścia. Kazdy z tych serwerow odwiedziłam i uwazam ,że macie bardzo duze doświadczenie z serwerami, umiecie utrzymac serwer, a takze przyciągnac uwage graczy. Ja sie skaleczyłam w palec, wiec nie bede sie az tak bardzo rozpisywac, lecz o tym serwerze mozna wiele dobrego powiedziec. Ogolnie nie lubie serwerow z duża iloscia graczy. Lecz liczba graczy świadczy o waszym serwerze. ;3 Napewno polece serwer wsrod moich znajomych. Atlanta.!

I LOVE PLACKI!

Moj biedny paluszek ;(

PS: Na kazdym serwerze spedziłam 15 min. uważam ze ten spam i te lagi sa nie do wytrzymania! A lagi sa spowodowane tym ze bardzo duzo graczy znajduje sie na serwie, a takze moją muzą ktora słucham :)

Dziękujemy bardzo. Planujemy kupić na każdym serwerze 2x silniejszą maszynę i na pewno będzie mniej lagów.

x

Opublikowano

cóż, znalazłem jednego kruczka, mianowicie tu, czyli w prezentacji jest napisane o serwerze FB, że... jest to serwer FB, po dodaniu odpowiedniego IP na liste w minecraftie modt mówi, że jest to serwer RolePlay, a więc?

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

witajcie, serwer jest zaje***ty!!! tylko.... mam heroesa i mi ktos zaj**ał hasło, moj nick to czarnyBartek! help!!

31befb3738cfea4499dd2040a884043e.jpg

pomogłem? kliknij ;)

czy to zima czy to lato tosiek mówi TARCZA SZMATO!

Opublikowano

witajcie, serwer jest zaje***ty!!! tylko.... mam heroesa i mi ktos zaj**ał hasło, moj nick to czarnyBartek! help!!

naprawde, pomóżcie, leper!!!

pomogłem? kliknij ;)

Opublikowano

ech... znalazłem zajefajny serwer a tu mi ktoś kradnie pass'y... no nic... trudno... admini mają graczy głęboko w nie powiem gdzie.... ech... 30 zł w dupe

pomogłem? kliknij ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...