Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge pobrać metin2 beta

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, otóż chcę sobie zagrać na Becie Metin2. Zarejestrowałem się, ale gdy klikam Client Download, łąduje się w nieskończoność. Mam taki sam problem, gdy chcę ściągnąć clienta z metin2.pl . Wie ktoś, w czym problem ?

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

korzystasz z programu typu IDM?

Nie, z niczego takiego nie korzystam.

No musisz czekać, nic nie poradzisz.

No jakoś inne pliki pobieram bez problemu, akurat tutaj mi się trafiło ;x Czekam już dobre 10 min i nic.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Wyłączasz zaporę oraz wszelkie pluginy związane z blokowaniem stron www (np. Kaspersky URL Advisor, NOD32 WWW Scan, itd.). Następnie klikasz PPM w banner downloadu i kopiujesz link z adresem. Następnie otwierasz nową kartę i wklejasz w/w link. ;-)

Opublikowano

Wyłączasz zaporę oraz wszelkie pluginy związane z blokowaniem stron www (np. Kaspersky URL Advisor, NOD32 WWW Scan, itd.). Następnie klikasz PPM w banner downloadu i kopiujesz link z adresem. Następnie otwierasz nową kartę i wklejasz w/w link. ;-)

Dokładnie, a jak to nie pomorze to sciągnij IDM.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...