Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw komputerowy za 3500zl

GamePlayAkiho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale dowaliłeś....

Po co mu system?

Zamiast sytemu można było dać 7950

system musi byc i klawiatyra i mysz i ekran

Opublikowano

PO CO CI SYSTEM? CHCESZ TRACIĆ PIENIĄDZE I WYDAJNOŚĆ NA RZECZ GŁUPIEGO SYSTEMU?

Ściągniesz sobie Win7 Home Premium (3/4Gb), użyjesz aktywatora i masz jak orginał.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

PO CO CI SYSTEM? CHCESZ TRACIĆ PIENIĄDZE I WYDAJNOŚĆ NA RZECZ GŁUPIEGO SYSTEMU?

Ściągniesz sobie Win7 Home Premium (3/4Gb), użyjesz aktywatora i masz jak orginał.

On zakładał już 3 takie tematy, dlatego "dowaliłem". Jak ktoś MUSI mieć system, to nie wyjaśnisz, że to bezsensu. Tacy już są niektórzy ludzie, 7950 bez systemu było by najlepszym wyborem, no ale jak ktoś chcesz płacić za darmowe...

Opublikowano

On zakładał już 3 takie tematy, dlatego "dowaliłem". Jak ktoś MUSI mieć system, to nie wyjaśnisz, że to bezsensu. Tacy już są niektórzy ludzie, 7950 bez systemu było by najlepszym wyborem, no ale jak ktoś chcesz płacić za darmowe...

wrescie ktos zrozómiał
Opublikowano

Ludzie po 750 postów nie znają regulaminu forum, szok :D I nie to nie będzie darmowy system, tylko piracki lol. Jak nie masz jak sobie załatwić systemu(ktoś w rodzinie mama brat tata wujek siostrzenica) kto na studiach jest i ci załatwi system za free no to pozostaje kupić. Co do 4 GB ramu, dzisiaj jest to już za mało, 8GB min i tak ram grosze kosztuje. Osobiście bym zainwestował w lepszy monitor.....

Opublikowano

Ludzie po 750 postów nie znają regulaminu forum, szok :D I nie to nie będzie darmowy system, tylko piracki lol. Jak nie masz jak sobie załatwić systemu(ktoś w rodzinie mama brat tata wujek siostrzenica) kto na studiach jest i ci załatwi system za free no to pozostaje kupić. Co do 4 GB ramu, dzisiaj jest to już za mało, 8GB min i tak ram grosze kosztuje. Osobiście bym zainwestował w lepszy monitor.....

zastanowie się ale narazie tak zostanie

Do gier napewno sie nadaje

czy ja wiem

Opublikowano

Studia ? Jak ktoś jest rozgarnięty to sobie ściągnie, zainstaluje i skonfiguruje bez względu na wiek

Co do RAM'u, 8GB to nie minimum tylko ilośc optymalna, z nadwyżką, jak bym był za triple channel 3x2GB o ile płyta wspiera

Do nikogo nic nie mam, ale na MPCFORUM nie wspieramy piractwa, Wasze posty są nie na miejscu.

MPC Forum nie jest warezem więc nie rozprzestrzeniamy piractwa, nikt nic nie mówił o propozycji

Osobiście inaczej bym to złożył, klawiatura tak czy siak warta tyle co inne za 20 zł, przez to inwestowanie w system i peryferia masz zestaw jak za 2300 zł. Jak chcesz ten monitor to dołóż do dobrego za 6 stów, odejmij ten cholerny system, wywal myszkę i klawiaturę (chyba że nie masz, to i tak klawę weź tańszą jakąś) i będzie dużo lepiej

Opublikowano

Studia ? Jak ktoś jest rozgarnięty to sobie ściągnie, zainstaluje i skonfiguruje bez względu na wiek

Co do RAM'u, 8GB to nie minimum tylko ilośc optymalna, z nadwyżką, jak bym był za triple channel 3x2GB o ile płyta wspiera

MPC Forum nie jest warezem więc nie rozprzestrzeniamy piractwa, nikt nic nie mówił o propozycji

Osobiście inaczej bym to złożył, klawiatura tak czy siak warta tyle co inne za 20 zł, przez to inwestowanie w system i peryferia masz zestaw jak za 2300 zł. Jak chcesz ten monitor to dołóż do dobrego za 6 stów, odejmij ten cholerny system, wywal myszkę i klawiaturę (chyba że nie masz, to i tak klawę weź tańszą jakąś) i będzie dużo lepiej

musi byc z systemem i z myszką i klawą i ekranem

Opublikowano

Tia ściągnie, pewnie z jakimś backdoorem albo innym wirem gdzie często są wrzucane takie prezenty ;p Nie wiem czemu piractwo tak popierasz TrueFaith ale luz, lepiej mieć oryginałkę i się nie męczyć potem z aktualizacjami i innymi badziewiami.

Opublikowano

Tia ściągnie, pewnie z jakimś backdoorem albo innym wirem gdzie często są wrzucane takie prezenty ;p Nie wiem czemu piractwo tak popierasz TrueFaith ale luz, lepiej mieć oryginałkę i się nie męczyć potem z aktualizacjami i innymi badziewiami.

masz racje lepiej mic orginalnego niż pirata

Opublikowano

To jak juz sie tak uparłes na ten pier**lony system to kup w8 za 200zł i dolozysz do grafy. =.=

chce miec 7 nie 8 tylko 7

Opublikowano

Chyba pierw się skanuje jakiego kolwiek pirata ;f Ja ściągam windowsy kolegą itc. zawsze z dopiskiem INTEGRATED, jakieś fuksiarskie są że bez wirów i wszystko działa

Po za tym aktualizacje ? Po co ? I tak gówno dają te zabezpieczenia i ulepszenia, windows zawsze będzie dziurą

Popieram piractwo bo:

- sam nie mam kasy na oryginalne oprogramowanie/gry

- po co ktoś ma na to tracic kasę jak można za darmo miec

chce miec 7 nie 8 tlko 7

to sobie kup i miej gorszy sprzęt, chcesz to bierz ten co podałeś w temacie

Opublikowano

czy jak kupie z moreli to bendę miał odrazy windowsa wgranego i czy jak przywioze go to bende mógł odrazu go podłączyć i grac??

Opublikowano

69 zł instalacja systemu, 59 zł składanie komputera, dodaj te usługi do koszyka

Nie, bedziesz musiał go jeszcze włączyc.

dzienki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...