Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie hasła.

Xenno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie wiedziałem w jakim dziale zamieścić, więc jeśli w złym dziale napisałem to proszę o przeniesienie tematu. A więc, zachciało mi się grać na XenoXmt2, nie pamiętałem hasła więc wziąłem ''Odzyskaj Hasło'' odpowiedziałem poprawnie na pytanie, i wysłano mi nowe hasło na e-mail. Wchodzę na e-mail, próbuje się logować i nic. Nie piszę mi, że złe hasło czy coś. Poprostu, loguje się i pojawia się takie okno:79907738207341786566.png

Próbowałem się logować na inny przeglądarkach, to samo. Hasło jest poprawne i login, gdyż logowałem się na te konto jakieś 2/3 dni temu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

capsclock? moze ci sie klawa zmienila i zamiast Y masz Z itd... nie wiem... moze poprostu literówki gdzies robisz?

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Nie.. Nie robię błędów. Jeśli bym robił, by pokazał się błąd, że źle wprowadzone hasło jest. A własnie w tym problem, że nie ma tego błędu.

Opublikowano

Odpal o2 przez inną przeglądarę.

Pisałem przecież, że próbowałem na innych przeglądarkach i nic.

Wyczyść cookies z przeglądarki i jeszcze raz.

Wyczyściłem i nic, a i jeszcze. Inne konta działają, tylko to jedno nie działa.
Opublikowano

@UP Nie da sie przypomnieć hasła, gdyż ta opcja nie była dostępna dla mnie z niewiadomej przyczyny.

Wszedłem na innym komputerze oraz innym necie i.. Udało się :) Jak sie okazało, konto było zablokowane. Dziękuje wszystkim za wszelką pomoc, łapajcie i tak lajki :)

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...