Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Process Explorer Nie Znajduje Msvcr71.dll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dałeś w sibim login?

@down

no to albo nie dałeś login w sibim albo silka nie odpaliłeś...

@edit

spróbuj z innym sibim w takim razie

@2down

zabłysnąłeś, napisałeś dokładnie to samo co ja...

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Bezsensowne pytania, powtorze jeszcze raz, robie wszystko jak pisze w tym tutorialu ale nie mam tylko tego pliku (tych plikow bo musza byc 3).

@Up zrobilem wszystko tak jak trzeba, silka wlaczylem bo inaczej bym nie mogl sprawdzic czy sa te pliki czy nie, a login to i tak tutaj nie ma raczej nic do rzeczy.

Opublikowano

Zrob tak.

Odpal sibibot i kliknij login

Odpal silkroad

Odpal Process explorer

ja tez niemialem tych 3 plikow ale kumpel mi powiedzial zebym zrobil tak i dziala

Opublikowano

Witam, czytalem pewien temat http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=55292 jednak mam maly problem z wykonaniem poszczegolnych punktow. Otoz gdy wlaczam process explorer > Threads, nie mam tam tych 3 plikow msvcr71.dll. Plik napewno mam w system32. Prosze o pomoc, z gory dziekuje

bo pozwoliles anty virusowi usunac je...musisz sciagnac jeszcze raz bota i kazac mu nie usuwac tego msv czy jak to tam ;d

Opublikowano

Problem juz naprawiony, dzieki wielkie za rady (musialem sciagnac nowego sibibota z racji ze wczesniejszy w ogole nie zawieral owych plikow). Jednak chcialbym prosic o jeszcze jedna rade, wlaczam sibibota > clienta > process explorer i robie to wszystko co potrzeba czyli zaznaczam suspend itd itd. Jednak kiedy zaloguje sie do gry (wczesniej odznaczam te 3 pliki), ustawiam bota naciskam F6 i nic. Bot sie buffuje ale nie podchodzi do zadnego moba, na wielu forach jest napisane ze jest to przyczyna no-dc w sro_client.exe jednak wlasnie po to sciagalem process explorer i sie meczylem nad wczesniejszym bledem zeby to ominac. Prosze o rady dotyczace co moze byc zle badz co zrobic.

Admin Cienia
Opublikowano

Każdy sibi miał te pliki, pewnie masz antywora noda bo on usuna wszystko nawet bez wiedzy. no-dc niema nic bo tego bo jakoś mi wszystko działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...