Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolski w Fiorentinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przerwie z ekstraklasa (8miechow) pogra w klubie Fiorentina, jak myslicie dobrze ze tam sie przeniosl czy nie? Uzaadnijcie

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

I tak i nie. Jako OP raczej grać nie będzie, bo Borjii Valero nie wygryzie. Ale może grać jako skrzydłowy :).

Niech się przez wiosne zaklimatyzuje, jesienią Viola zagra w Lidze Europejskiej to będzie sporo szans do gry :)

Opublikowano

Tak, tylko Wolski gra taka taktyka jaka chce Fiorentina i na nim budja sklad, przynajmniej tak slyszlaem

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

E tam, nie pozbędą się Jovetica i Valero, taka moja opinia. Ale jeśli rozegra 10 meczów w tej rundzie to będzie całkiem nieźle. Nie martwie sie zbytnio o niego.

Opublikowano

i tak tam nie bedzie gral

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

To jest tak samo idiotyczny transfer jak Salamon do Milanu.

Ogólnie zaczynając od sprzedaży to kwota jest wręcz śmieszna - 2,7mln + 10% od następnego transferu.

Przed kontuzją był wart niemal 2x tyle! Jak dla mnie mógł poczekać do końca sezonu i wtedy przejść.

Nie mniej jednak życzę mu dużo goli w Serie A :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Bardzo dobrze ze poszedł, wszędzie lepiej niż w Polsce.

Jeżeli dla Ciebie lepsze jest granie na ławce w niepewności czy się wejdzie w drużynie która zajmuje obecnie 6 miejsce w tabeli niż w podstawowej jedenastce w drużynie która jest liderem to gratulację...

Opublikowano

Jeżeli dla Ciebie lepsze jest granie na ławce w niepewności czy się wejdzie w drużynie która zajmuje obecnie 6 miejsce w tabeli niż w podstawowej jedenastce w drużynie która jest liderem to gratulację...

Granie na ławce w Fiorentinie, gdzie masz rywalizacje na każdym kroku i grasz z potęgami typu Stara Dama, gdzie mentalność jest iście piłkarska, gdzie masz najlepszą na swiecie obronę, i gdzie granie na ławce jest o wiele bardziej opłacalne niz w pierwszym składzie w tak daremnej lidze jak Polska, - to wszystko sprawi ze Wolski bedzie bdb piłkarzem. Jak ktoś gra w Polsce, nie ma bytu w reprezentacji. ;) Do Polski piłkarze idą grać jak nie mają miejsca za granicą, prosty przykład Wasilewski, już ławe grzeje, nic dziwnego stary chop, i gdzie idzie? Do Polski. Dlaczego? Bo tutaj sobie jeszcze rade da. To smutne ale taka jest prawda. Polska liga ssie. Na każdym kroku. Od powierzchni ekonomicznej, gospodarczej po sprawy na boisku.

Opublikowano

Niech dalej sprzedają takiego Milika, Wolskiego, Wszołka to napewno nasza liga będzie dobra ...

Opublikowano

Niech dalej sprzedają takiego Milika, Wolskiego, Wszołka to napewno nasza liga będzie dobra ...

To nic nie da, nawet jeśli oni by zostali. Paru zawodników nie będzie czyniło polskiej ligi jakąś dobrą.

Żeby na to zasłużyć każdy klub musi umieć DOBRZE grać. A oglądając mecze naszej ligi i patrząc na technikę piłkarzy, która jest znikoma to cała Ekstraklasa kuleje.

Nasza liga nigdy nie będzie dobra, dopóki nie poprawią techniki grania. Takie, np. przyjęcie piłki. U nas piła odbija się od buta zawodnika na 2 metry. No proszę co to jest.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...