Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski][1.4.7] Teams! Yellow Vs Green

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin jest genialny !

Rób częściej aktualizacje tego pluginu.

Dodawaj nowe opcje.

Lubię to !.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

@up jak nie jego to kogo :D ?

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Kolegi dobry plugin :D Z tego (pluginu) można zrobić serwer PVP już.

Ja zamiast Yellow/Green dałbym Blue/Red (pospolite ale dla mnie są lepsze)

Lub wprowadź opcję zmiany chodzi o to że np.

Yellow/Blue itp.

Opublikowano

Plugin jest genialny !

Rób częściej aktualizacje tego pluginu.

Dodawaj nowe opcje.

Lubię to !.

Ostatnim czasem nie mam kiedy zaakatualizować ;/

<>

Opublikowano

Nie mama czasu czytać tego wszystkiego więc pisze pytanie.

Czy możesz zrobić tak aby gracze po wpisaniu /teleport team od razu teleportuje ich do bazy ?

TZN, gracze, którzy są już w grupie.

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

właśnie nad tym pracuję, tylko nowe komendy nie chcą działać, nie mam kiedy na to popatrzeć jestem trochę zajęty ostatnim czasem ;p

V 1.1:

- Dodanie komendy, która pozwala na teleportowanie na spawn całej drużyny (/przenies spawn <yellow/green>)

- Usunięcie komendy na temat autora i na temat kontaktu z nim

- Dodanie komendy, która sprawdza ilość osób w teamie (/check size <yellow/green>)

<>

Opublikowano

Ciekawy :D. Pare linijek z prostym wykorzystaniem TagAPI

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Wydaje mi sie.. ze to przerobiony SkyBlueRed grzegorza... W wolnym czasie rozkompililuje i sprawdze.. Jezeli nie, przepraszam :*

Opublikowano

Wydaje mi sie.. ze to przerobiony SkyBlueRed grzegorza... W wolnym czasie rozkompililuje i sprawdze.. Jezeli nie, przepraszam :*

Nie masz prawa to dekompilowania to po 1.

Po 2 nie masz prawa bezpodstawnie mnie oskarżać.

Jak masz podstawy pokaż je tu.

@edit

Z Twoim tokiem myślenia to jak ktoś zrobił krzesło i ktoś zrobi kolejne to znaczy, że "splagiatował" je?

<>

Opublikowano

@up Nie oskarżam Cie bezpodstawnie, o ile to można nazwać oskarżeniem.. Uklad samego menu jest taki sam. Wyglada tak, jakbys dodal 2 komendy z autorem i kontaktem..

Btw. kazdy plik umieszczony w internecie bez odpowiedniej licencji moze byc przetwarzany oraz edytowany(apropos dekompilacji)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up Nie oskarżam Cie bezpodstawnie, o ile to można nazwać oskarżeniem.. Uklad samego menu jest taki sam. Wyglada tak, jakbys dodal 2 komendy z autorem i kontaktem..

Btw. kazdy plik umieszczony w internecie bez odpowiedniej licencji moze byc przetwarzany oraz edytowany(apropos dekompilacji)

Pozdrawiam.

Spoko podaj mi zatem co jest takie same jak w Jego pluginie.

Po 2 te komendy zostały już usunięte.

<>

Opublikowano

@up Nie rozkompiluje Twojej pracy bez zgody. Chamem nie jestem. Sam programuje i zaczalem widzac wlasnie od Ciebie i grzegorza.. Chodzby sam uklad menu, wykorzysywanie TagApi itd.. (oczywiscie moze to robic kazdy ale akurat tylko On teraz robi o tym poradniki..)

Opublikowano

@up Nie rozkompiluje Twojej pracy bez zgody. Chamem nie jestem. Sam programuje i zaczalem widzac wlasnie od Ciebie i grzegorza.. Chodzby sam uklad menu, wykorzysywanie TagApi itd.. (oczywiscie moze to robic kazdy ale akurat tylko On teraz robi o tym poradniki..)

Zauważ, że jego poradnik o TagApi został wsatwiony później niż mój plugin.

W jego pluginie co widziałem nie było TagApi.

Jak chcesz coś więcej wiedzieć zapraszam na PW, chcesz dekompiluj do woli.

<>

Opublikowano

Mówie: Nie mówie, ze skopiowales ten plugin. Bynajmniej nie chce Cie oczerniac. Po prostu jest bardzo podobny, co mogr stwierdzic nie patrzac na kod. Byc moze sie wzorowales. Nie wiem. Nie jestem Toba :**

Pozdrawiam, oddany widz i czytelnik

Opublikowano

dodaj , że zamiast komendy to na spawnie admin może zrobić tabliczke i gracz sam wybiera drużynę ale nie ma odwrotu !!!

aktualizacja tego pluginu już nie nastąpi.

<>

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...