Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lockerz, Nie Mam Pewności Że Przyjdzie

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno na lockerz wygralem ipoda nie odjęło mi ptz to se mówie a hooj, następnego dnia wygralem pokrowiec ale jzu odjęło mi ptz zaczęłem się martwić, po paru dniach przyszedł e-mail od Teri potwierdzenie do pokrowca, ale tylko do pokrowca !! do Ipoda nie i co mam robić ? Przyjdzie Ipod czy nie ? Miał ktoś tak.

Potwierdzenie:

We received your order for the following prize or prizes:

Odyss in the corner Up iPhone Skin

This email simply confirms that we received your order. Over the next few days we will conduct one more check to validate your order. Once we have validated your order, we will send the prize or prizes that you are entitled to.

We do not need you to forward your receipt to us, and request that you DO NOT forward your receipt for any of the prizes listed above.

Thanks for redeeming at Lockerz.

- The Lockerz Crew

Tłumaczenie:

Otrzymaliśmy zamówienie na następujące nagrody i wyróżnienia:

Odyss in the corner Up iPhone Skin

Ten e-mail tylko potwierdza, że otrzymaliśmy zamówienie. W ciągu najbliższych dni przeprowadzimy jeszcze jeden wyboru, aby potwierdzić zamówienie. Kiedy już mamy potwierdzone zamówienia, wyślemy nagrody lub nagród, że jesteś uprawniony.

We don't need you do przekazania rachunku, do nas i poprosić Cię Nie przesyłaj pokwitowania do jakichkolwiek nagród, wymienionych powyżej.

• Dodaj nową pozycję...