Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Naklejki i Lambo

ZULicyPolskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyż nie jestem zbyt dobry w naklejaniu naklejek tzn umiem :P ale nie wygląda to nie zbyt dobrze Mógł by mi ktoś pokazać fajny układ naklejek do lambo murchaliego tego za 1,7kkk

6981b18bffcd4649ca2271c9eb10c431b442985e.png

Opublikowano

Na tym samochodzie źle wyglądają naklejki!

Jedno z lepszych wykonań tego lambo:

2wn0hnd.jpg

utz5k.jpg

Jedno z lepszych? Huhu czuję się wyróżniony, samochód tuningowałem ok. 10 minut, ale wcześniej miałem przygotowany zarys tego, co pragnąłem osiągnąć.

Witam mam problem gdyż nie jestem zbyt dobry w naklejaniu naklejek tzn umiem :P ale nie wygląda to nie zbyt dobrze Mógł by mi ktoś pokazać fajny układ naklejek do lambo murchaliego tego za 1,7kkk

Najlepiej będzie jeśli nic nie nakleisz na lambo, lub w małej ilości. Sypanie naklejkami różno-kolorowymi na lambo jest grzechem.

@down: Jasne, że się nie obraziłem.

Opublikowano

@up Myślę że się nie obraziłeś że pokazałem twoje ss, ale jest to jedno z lepszych lambo jakie widziałem.

Proponuje przeglądać ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/448805-prosby-o-oceny-aut/

Albo w googlach wpisać Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster tuning nfs world

i wyjdzie dużo fajnych ss.

Opublikowano

Jedno z lepszych? Huhu czuję się wyróżniony, samochód tuningowałem ok. 10 minut, ale wcześniej miałem przygotowany zarys tego, co pragnąłem osiągnąć.

a jakich naklejek użyłeś bo wygląda zajebiscie :)

6981b18bffcd4649ca2271c9eb10c431b442985e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...