Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brytole 0.8.4

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiadomo w aktualizacji 0.8.4 mają wprowadzić arty oraz niszczyciele brytyjscie . 10T ciężki ma być przeniesiony do drzewka Niszczycieli i dodany nowy Ciężki Tank 10T. I teraz moje pytanie jak to będzie wyglądać? Czy jeśli ktoś będzie miał 10T ciężkiego to po aktualizacji będzie miał niszczyciela i tego nowego Ciężkiego ?

Opublikowano

Tak dostaniesz ten nowy X tier ciężki i ten czołg zamieni się na niszczyciela X tieru

link do źródław którym wg potwierdziło to?

76561198001815076.png
Opublikowano

Właśnie -,- ja nawet nie wiem nic o aktualizacji 8.4, ale spx :D ale naprawdę?nie kłamiecie?!Brytyjskie arty?!Kupuję SP i się dowiaduję o artach brytyjskich -,- ....

Opublikowano

Będzie tka jak zwykle czyli dostaniesz nowego HT.

Tu dam przykład ze T30 którego zamienili na T110E5 , wszyscy posiadacze T30 dostali E5 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Będzie tka jak zwykle czyli dostaniesz nowego HT.

Tu dam przykład ze T30 którego zamienili na T110E5 , wszyscy posiadacze T30 dostali E5 .

Ja się pytam gdzie masz potwierdzone że HT przenoszą na linie TD? Bo jak narazie nigdzie się taka informacja nie ukazała.

NA CHWILĘ OBECNĄ NIC SIE NIE DOSTANIE ZA HT X UK

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...