Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] NabMS

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mersi@ za przeproszeniem mi sie nie podoba i to nie ja wyjdę tylko ty nie byłaś przy tym więc cicho siedzi a moje komentarze na temat serwera są tylko i wyłącznie moje i możesz swoje myśli zachować dla siebie bo nie grałaś tam więc nic nie możesz powiedzieć

PS: ty nie dostałaś bana od nooba hostera srry za takie obrażanie ale tego sie nie da inaczej nazwać ponieważ w regulaminie jest wykorzystywanie bugów ale ja go nie wykorzystałem więc mogłeś tylko patrzeć ale dałeś bana więc noob hoster i nawet nie masz jak mi udowodnić że robiłem przekręt bo tego nie robiłem a zresztą nie będę się tłumaczył bo nie warto jest setka innych priv serwerów gdzie GM nie banuje za domysł bo trzeba mieć mocne i wiaregodne fakty że ja coś zrobiłem a nie walnąć bana na ślepo

Opublikowano
Mersi@ za przeproszeniem mi sie nie podoba i to nie ja wyjdę tylko ty nie byłaś przy tym więc cicho siedzi a moje komentarze na temat serwera są tylko i wyłącznie moje i możesz swoje myśli zachować dla siebie bo nie grałaś tam więc nic nie możesz powiedzieć

PS: ty nie dostałaś bana od nooba hostera srry za takie obrażanie ale tego sie nie da inaczej nazwać ponieważ w regulaminie jest wykorzystywanie bugów ale ja go nie wykorzystałem więc mogłeś tylko patrzeć ale dałeś bana więc noob hoster i nawet nie masz jak mi udowodnić że robiłem przekręt bo tego nie robiłem a zresztą nie będę się tłumaczył bo nie warto jest setka innych priv serwerów gdzie GM nie banuje za domysł bo trzeba mieć mocne i wiaregodne fakty że ja coś zrobiłem a nie walnąć bana na ślepo

To nie byl ban... Dostales kare w postaci jakichs 20minut u bociana ;O. 20 minut, bo po takim czasie zmienilem rate questexpa na x3 ... Dobrze wiedziales o tym bugu i na pewno chciales go wykorzystac. "Na slepo" jak ty to powiedziales, na pewno tego bym nie zrobił. Nie spodobala Ci sie moja decyzja to od razu robisz anty-reklame... Juz ktos tutaj pisał: nie podoba sie to wyjdz.

@Rydzyk i Mersi

Ciagle czekam na Rev0.1.0 Source, ma byc to podobno pełen wypas ;o

Co do znalezienia hostera, wole jednak sam hostowac. Znajde jakas super kumatą osobe, co nie bedzie nawet potrafila dodac pliku do projektu...

Poki co source Titana nie jest jakies superowe, zeby stawiac ten serwer na powaznie ;O.

Do source Odina nawet sie nie zabieram, nie lubie grzebania w Javie.

Apropos, i Heal, i HB powinny dzialac ;o

Opublikowano

będę robił anty reklamę twojemu priv serwerowi po podstaw nie masz żeby dawać mi nawet najmniejsza kare więc noob i tyle a bocian jest banem bo mnie nie tp z bociana i nawet nie miałeś wedle tych twoich zasad regulaminowych których nie ma na stronie karać za coś czego nie zrobiłem pisać wolno mi to co mi sie podoba więc mogłeś tylko czytać to niby bo to nie był char GMa a jak sie pytałem czy można to nawet nie powiedziałeś nic więc twoja i tylko twoja wina

Edit@ do Mersi ) na pewno nie na serwerze Simpson bo grałem tam bardzo mało ze względu na lagi a za pewne rozmawiałem z tobą na serwerze maplowicza bo najwięcej tam gram

Edit2@ więcej nie będę nic pisał bo to jest bez sensu twój host rób co chcesz tylko nie płacz jak zaczną odchodzić ludzie za to że dostają kary za twoje domysły

Opublikowano

No server fajny ale znalazłam minusy,bugi

-kończą sie stary

- jeśli sprzedasz stary dostajesz 6564563453 Starów :/

-nie działa komenda dla graczy .online oraz .save

-gdy wbijasz na server są duże lagi ,ale gdy wyjdziesz to grałam jak by w ogóle nie było

-jeśli server jest mało ON [tak mi sie wydaje to zwiększ exp (np. do 75-100)]

-GMi ,którzy nie znają komendy !map tylko teleportują sie przez FM ehh rozśmieszyło mnie to

signaturemadziadw5zt6.jpg

Fajne jest pomaganie innym ,ale nikt tego nie docenia :(

Opublikowano

- co do starsów, na forum jest ankieta o tym,

- komendy dla graczy nie zostaly wogole dodane,

- serwer jest dosyc duzo online, to ze dzisiaj była przerwa o niczym nie swiadczy

- co do tp przez FM, trwa to na pewno krocej niz szukanie ID i potem wpisywanie !map ;)

Gość Lenart
Opublikowano

k mam 30 lvl a co z Nx?? czekam dogadamy sie lub w NabMS albo na PM

Opublikowano

Hmm a może znalazłby sie chociaż 1 slot dla mnie bo chciałbym sobie pograć :)

Jest 139 kont...może tak jeszcze 1 do 140? :D

Opublikowano

Kurde nie widzę sensu w robieniu serwerów które nie są włączone 24/7 albo chociaż przez dzień...

Po co? Rozumiem, fajnie się pobawić i tak dalej, ale naprawdę dajcie sobie już spokój i idźcie na jakieś serwery

gdzie możecie coś osiągnąć: np. oficialne( Ems, Gms), albo z prywatnych OdinMS, lub LocalMS(polecam, expx50)

OdinMS i LocalMS są 24/7

Opublikowano

MapleEuropeLead@ chcę cię po informować że na local żeby sie wbić to trzeba siedzieć przez co najmniej godzinę bo seerwery są non stop za pełnione garstką osób jak na taki serwer a nie każdy jak stawia serwer to może trzymać go 24/7h lub cały dzień a takie małe serwery są fajne i nie trzeba sie sprechać z anglikami co nie jest dla mnie przynajmniej takie fajne a Simpsona serwer nie jest aż taki zły lecz ma dużo wad których już nie będę wymieniał no cóż przynajmniej da sie grać na jakąś skalę

Edit@down) przepraszam bardzo ale jak na local 700 osób to jest mało tam było nie raz bez lagów ponad 1500 graczy a nie moja wina że co chwila zmniejszają i zwiększają liczbę chaneli i angielki nie jest tak źle u mnie z nim o itemy itp bym sie dogadał z małym problemem więc nie o to chodzi po prostu nie mogę się do stosować że jak angol przyjedzie do nas to gada po angielsku z nami a jak my jedziemy do angoli to my musimy z nim gadać i tak po angielsku to jest nie równo uprawnienie i w szkole mam Niemca i tak wolał bym angielski chociaż że ma te 16 czasów a niemiecki 4

PS: to ty robisz off top nie edytując postów tak jak ja bo ja robię jak najwięcej edit czasem nawet 4 razy do 4 różnych postów

Opublikowano

Wbija się 30 minut, ale:

-nie ma crashy

-mało osób? Normalnie gra 730, a 100 w kolejce...No cóż jeśli dla Ciebie to jest mało

w-Jeżeli masz problemy z angielskim i nie lubisz się ,, sprechać '' z anglikami to nie wina serera, tylko twoja.

Nie róbmy już offtopu ;p

Gość Lenart
Opublikowano

NIE TYLKO NE TO od ok 18. serv offline :( mam nadzieje ze serv bedzie jeszcze online xD spoko serv 1h nabilem od 39-49 lvla xD(wime ze slabo , a wiekszosc krashy jest przez eventy )

mala propozycja aby az tak czeso Eventow nie bylo bo sa czesto crashe tak mysle na tydzien albo dluzej

pozdro

Opublikowano

Simpson Serwer jest już od 2 dni OFF...Co jest? Nie żebym miał jakieś pretensje tylko się pytam ;P

@Topic Serwer godny uwagi, przyjemnie sie expi tylko dość cienko z nxem ;p(chyba ze masz farta i trafi ci sie event albo znasz dobrze GMa)

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Na razie poki co prawie caly dzien mnie w domu nie ma.

Nie wiem kiedy serwer bedzie chodzil tak jak wczesniej.

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...